Prostitucija
Shutterstock
seksi plavuša

Shutterstock

Foto: Shutterstock

"Alo!" vam ekskluzivno donosi priču o poznatoj pevačici koja je na vrhuncu svoje karijere zakoračila u svet prostitucije i odala se poročnom životu iz kog je jedva uspela da izađe.

- Reč je o pevačici koja je, pre skoro deset godina, uživala status jedne od najvećih nada domaće muzičke scene. Bila je prepoznatljivo lice sa TV ekrana, imala je dosta hitova, ali i ljubav uticajnog i moćnog muškarca - priča na početku razgovora za "Alo!" izvor blizak pevačici i otkriva da je nakon smrt svog partnera upoznala muškarca koji ju je uveo u svet prostitucije.

Prostitucija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Ne samo da je izgubila ljubav svog života već i materijalnu sigurnost koju joj je on pružio, a prijateljstva s pogrešnim ljudima vrlo brzo su je odvela na put prostitucije. Međutim, na vrhuncu svoje karijere u Srbiji dobila je poziv da održi turneju u Americi, što je oberučke prihvatila kako bi pobegla od prostitucije. Tamo je upoznala vremešnog i bogatog biznismena i odmah je uplovila u vezu sa njim - priča izvor blizak pevačici i objašnjava da je vezu sa starijim biznismenom krila od svih.

- On je bio duplo stariji od nje, ali joj je ulivao finansijsku sigurnost, što je njoj najviše trebalo. Ispunjavao joj je sve želje i pored njega se osećala sigurno, međutim, ni ta veza nije mogla da uspe - priča naš izvor.
Trnovit put mlade pevačice, kao i sudbina koja ju je zadesila, a koju je sama birala, nimalo nije laka.
Sve detalje o ovoj šokantnoj, a istinitoj priči, o pevačici koja je iz pevanja uplovila u prostituciju, možete pročitati u knjizi "Elitna prostitutka" spisateljice Jasmine Ane, koju je objavio "Alo Media System".

Pročitajte i: