ROZGA OTIŠLA U ZABORAV!! Stjepan Hauser objavljuje fotografije sa odmora, a svi su zapazili ovaj detalj, atraktivnu plavušu zamenio vatrenom crnkom! (FOTO/VIDEO)

Popularni violončelista otišao je na odmor, odakle iz sata u sat obaveštava pratioce kako provodi vreme, a na jednom od snimaka koje je pustio nalazi se i ona

Stjepan Hauser
Stjepan Hauser , Foto: instagramprintscreen

Dok je snimao kako uživa u luksuzu i zasluženom odmoru, violončelisti je u kadar uletela javnosti nepoznata devojka te su mnogi zaključili da je ponovo zaljubljen, tri i po godine nakon raskida sa pevačicom.

Dok mnogi muzičari u regionu kubure sa finansijama u toku pandemije, Stjepan Hauser je pokazao da nema tih problema, te je sebe počastio putovanjem na Maldive. Violončelista je za smeštaj u luksuznom rizortu izdvojio čak dve hiljade evra po noćenju te uživa u pravom raju. Njegov smeštaj ima mnoge pogodnosti, a pored pogleda na otvoreno more, ima i svoj privatni bazen.

Hauser se odmah pohvalio na Instagramu da je otputovao u egzotične krajeve.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

- Zasluženi romantični odmor - napisao je Hauser pored fotografija koje je podelio sa svojih 2,4 miliona pratioca na Instagramu.

Violončelista je pevao i ispijao šampanjac, a u kadru videa mu se “slučajno” našla i misteriozna crnka koja je šetala po apartmanu, a na sebi je imala proziran ogrtač ispod koga je virio samo veš.

Stjepan Hauser
Stjepan Hauser , Foto: instagramprintscreen

Pratioci su ga u komentarima odmah pitali za devojku sa kojom je na odmoru. Zanimalo ih je ko je ona i da li to što je na romantičnom odmoru znači da je ponovo zaljubljen, ali kao i obično, Stjepan je ostao tajnovit i nije odgovorio na njihova pitanja. On je ujedno podelio i nekoliko snimaka kako svira violončelo pored bazena te pokazao da istinski uživa u egzotičnom okruženju.

Podsetimo, poslednja javna veza čuvenog zavodnika bila je sa pevačicom Jelenom Rozgom. Vezu su započeli 2015. godine, a iako je delovalo da je njihova ljubav idealna, te su se u jednom trenutku i verili, ipak su raskinuli posle dve godine. Hrvatska pevačica prva je otkrila da su stavili tačku na svoju vezu.

BONUS VIDEO:

Podsetimo, član grupe THCF Borko Vujičić, dobio je ćerkicu, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti