BORBA ZA MAKSIMA I ĐORĐA NE PRESTAJE Tanju Savić gledalo na hiljade ljudi na lajvu, mnogi su je isprozivali, a ovakvu uvredu skoro nije doživela!

Ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a neki od njih nisu baš bili blagonakloni prema njoj

Tanja Savić
Tanja Savić, Foto: printscreen/instagram

Pevačica Tanja Savić obratila se svojim fanovima preko lajva na Instagramu, dok je uživala sa drugaricama u jednom tržnom centru.

Ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a neki od njih nisu baš bili blagonakloni prema njoj.

Naime, jedan pratioca je konstatovao da je Tanja ostarila, zbog čega se pevačica osetila loše, te mu je ovako odgovorila:

- Ju, ju ju, mora da je mutna kamera. Ljudi, suzdržite se od ružnih komentara nije ni vreme ni mesto da pišete na javnom profilu takve grozote - rekla je pevačica.

Savićeva je onda rešila da pozdravi fanove iz svih zemalja i država, pa je nabrajala.

- Pozdrav Sarajevo, pozdrav Melburn...

Ipak, jednu državu nije uspela da izgovori kako treba. "Pozdrav Ešpanja", rekla je umesto pozdrav Španija.

Tanja Savić u svom lajvu osvrnula se i na problem sa kojim se suočila prošle godine, te je otkrila da postoji mogućnost da uskoro vidi svoje sinove.

- Deca će meni doći uskoro. Bićete blagovremeno obavešteni. Kako su otišla, tako će i doći - navela je tanja u svom lajvu.

Podsetimo, Tanja se, bori za sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu prošle godine i od tada joj brani da ih vidi, a od skoro i da ih čuje. Ona je protiv Dušana pokrenula sudski postupak, a mnogi su mislili da je zbog istog već otputovala u Australiji.

Ovo je Milica, ćerka Laneta Gutovića, odigrala je nekoliko uloga, a OVDE pogledajte kako ona izgleda!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi