DOK SE ĆERKA BAŠKARI PO DUBAIJU Tatu Đoganija u iščekivanju unučeta opucala nostalgija, prisetio se Luninih pevačkih nastupa iz ranog detinjstva, ovo nikog nije ostavilo ravnodušnim (FOTO)

Luna nije mogla da veruje svojim očima, pa brže bolje odmah podelila objavu

Luna i Gagi
Luna i Gagi, Foto: Screenshoot Instagram

Denser i nekadašnji rijaliti učesnik Gagi Đogani otkad je saznao da će postati deda uživa da provodi vreme sa Lunom i Markom. U iščekivanju prinove verovatno ga je obuzela nostalgija pa se prisetio svoje mezimice kad je bila dete. Njegova poslednja objava raznežila je javnost.

gagi đogani
Gagi ogani, Foto: Instagram/Printscreen

 Naime, Gagi je objavio do sada neviđene snimke njegove najstarije ćerke Lune kad je bila devojčica. Na snimcima Luna đuska uz hit grupe "Luna" - "Oko moje zeleno". Snimak je naišao na sjajne reakcije, a i njegova trudna naslednica objavila je snimak na svom Instagram nalogu.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Instagram/Printscreen

Podsetimo, Gagi je bio presrećan kada je saznao da će postati deda.

- Razmišljam kakav li ću da budem deda, koliko ću zavoleti unuče, kakva će to ljubav da bude. Svaki dan mi se to mota po glavi. Kažu da je prelep osećaj. Luni je termin za porođaj 15. jun i jedva čekam. Oseća se kod Lune ta majčinska energija, sva je mila, fokusirana na porodicu, na mene. Lebdi. Sve je lepo, divne stvari nam se dešavaju, nema više trzavica, negativnih tema, sve je vedro i pozitivno. Nema negativnih, loših misli ili neraspoloženja - rekao je Gagi svojevremeno za medije.

Pogledajte OVDE gde trenutno uživa trudna Luna sa Marko, počastili su se ovom luksuznom destinacijom dok ne stigne beba.

Povezane vesti