Veljko Ražnatović
printscreen/instagram
Veljko Ražnatović

printscreen/instagram

Veljko Ražnatović, Foto: printscreen/instagram

Ražnatović je na Instagram storiju podelio snimak u kojem oštro komentariše Milenin potez - objavljivanje plakata za pomenuti film o Srebrenici, čime je dala svoju podršku.

- Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku, bezbožničku, što ne veruje u Gospoda Boga, što veruje u sve pogrešno, sve neistinito... Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gde su ti odrasli i deda i otac i majka i cela porodica - počeo je Veljko.

- Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, staću ovde, ali ti si, Milena, jedno dno - poručio je Ražnatović.

Podsetimo, kritički i uvredljivi komentari na Milenin račun počeli su nakon što je na svom Instagram storiju podelila plakat filma "Quo vadis, Aida". U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca, Boris Isaković i Jasna Đuričić.

U istoj kategoriji bio je nominovan i srpski film "Dara iz Jasenovca" i cela javnost je stala uz taj film, jer govori o stradanju dece i srpskog naroda u najzloglasnijem ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata, te se javnost posle decenija "probudila" i osmelila da govori o tome i videla priliku da to vidi i celi svet.

Međutim, Milena je podržala Žbanićkin film, koji svi ocenjuju kao antisrpski, pa su je na društvenim mrežama zamerili što nije stala uz Daru, dete i decu koja su mučena i zlostavljana u logoru.

Našli su se brojni komentari na tviteru u kojima je korisnici istog podsećaju da su stali uz nju kada je u javnosti izašla sa pričom o zlostavljanju koje je sama doživela u školi glume Mike Aleksića, koji se nalazi u pritvoru.

Tviteraši su mladoj glumici poručili i da treba da je bude sramota što je podršku dala bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom.

"Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe" napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari. Većina nije mogla da veruje da je Radulovićka to uradila i prebacuju joj da je "izdala svoj narod".

"E sad je sama, bar što se mene tiče", "Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite. Ispade tačno, petao koji kukurikne pre zore završi u loncu...", "Sramota... Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja - svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih", samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su stali u odbranu glumice i podržali je i napali tviteraše zbog njihovih "Sram tebe bilo što ne umeš da napraviš razliku između filmske umetnosti i krivičnog dela"!

Komentari (12)

beba

19.03.2021 16:12

Bravo za malog...

SRBIJA

19.03.2021 16:53

@beba - MILENA JE JEVREJKA A RAZNATOVIC JE CIGANIN ..POBIJTE SE

Ami

19.03.2021 16:32

BRAVO-kompletan extremista.....s obzirom od koga potice i sve mu kupljeno ima bas mozga ko biba go..na. Film ti se il svidja il ne svidja al KO si ti da drugoga napadas?

stpjam

19.03.2021 16:36

iza Milene je stala cela castna i postena Srbija a ona nam zabi noz u ledja

nis

19.03.2021 16:46

buljasi kolko volis ovde kod nad

Putin R.S

19.03.2021 16:49

Ja ovog omka ne podnosim kao ni celu srpsku porodicu Kardasijan, ali mu za Srpstvo i ove kritike skidam kapu. Bravo

miki

19.03.2021 17:31

sin ratnog profitera i belosvetskog lopine morališe i priča o srpstvu

jagodinac

19.03.2021 17:37

Bilmezu jedan koliko je zrtava ostalo iza tvog tatice raznih vera I narodnosti

Alhambra

19.03.2021 17:51

Ko je uopšte ovaj Veljko...?

Zodijak

19.03.2021 20:22

@Alhambra - Pokušaj od boksera!

Miki

19.03.2021 23:01

@Alhambra - Neki mnogo pametan uličar.Bar po načinu izražavanja.

zagor

19.03.2021 18:29

Lepo i rekao dro*i