Tijana Ajfon i Milovan Tadić
Vladimir Marković,Alo
Tijana Ajfon i Milovan Tadić

Vladimir Marković,Alo

Tijana Ajfon i Milovan Tadić, Foto: Vladimir Marković,Alo

Starleta Tijana Ajfon, koja je privedena je zajedno sa Mimi Oro i sprovedena u SBPOK, bila je verena za Milovana Tadića, zvanog Miks, koji je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje i trenutno se nalazi iza rešetaka.

Podsetimo, Tijana Ajfon je pre tri godine bila verena za Milovana. Da je odnos između njih dvoje bio navodno veoma ozbiljan svedoči i činjenica da je starleta jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić. Tijana nije krila da je bila ludo zaljubljena.

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao: "Vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici", tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako Bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te, ljubavi - izjavila je starleta 2018. godine na svom Instagram profilu.

Starleta Tijana Maksimović prolila je mnoge suze zbog dečka budući da je Miksa već bio hapšen i suđeno mu je. Tako je 2019. u Višem sudu u Beogradu starleta ronila suze kada je saznala da njen Milovan Tadić zvani Miks ostaje u zatvoru! Ajfonka nije prestajala da roni suze dok su njenog dragog vodili natrag u pritvor Specijalnog suda u Beogradu.

- On ima moju podršku koliko god da ovo traje, on je moj život i tako će zauvek biti - rekla je tad Ajfonka, pa se čak i uhvatila za glavu.

Tijana Ajfon

Instagram

Tijana Ajfon, Foto: Instagram

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu za mart je odloženo suđenje osumnjičenom pripadniku grupe Veljka Belivuka, Milovanu Tadiću Miksi, povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba "Tilt" u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminuo. Do odlaganja je došlo jer je stručni savetnik odbrane u izolaciji zbog kontakata sa osobama zaraženim virusom korona. Suđenje je odloženo za 11. mart.

Tadić se branio sa slobode, a uhapšen je 4. februara pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tom slučaju u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Tadića zbog sumnje da je počinio krivična dela zločinačko udruživanje i trgovina drogom.

Tijana Ajfon se, podsetimo, nagodila sa Tužilaštvom BiH i potpisala sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju.

- Optužena je u prisustvu advokata u celosti sporazumno priznala krivicu za delo koje joj je optužnicom stavljeno na teret”, rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić, prenosi Avaz. “Predložena kazna je u skladu sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivično dela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na osnovu sporazuma izrekne Sud BiH - rekao je Grubešić, navodeći da je Sud prihvatio sporazum.

Tijana Ajfon i Mimi Oro

Alo.rs

Tijana Ajfon i Mimi Oro, Foto: Alo.rs

Prema optužnici Tijana Ajfon je podsticala državljanke Srbije G. S. i S. P. iz Beograda da, u cilju pružanja seksualnih usluga, otputuju s njom u Bijeljinu, gde su na privatnoj zabavi pružali seksualne usluge za iznos od po 500 evra.

U tu svhru Ajfonka je zajedno sa G.S. i S.P., 27. maja prošle godine ilegalno ušla u BiH, preko reke Save. Odatle su odvezene na privatnu zabavu u mestu Suho Polje. Zabavu je prekinula policija u akciji “Kristal” i uhapsila osumnjičene. Na zabavi je zatečeno devet žena i 26 muškaraca.

PROČITAJTE JOŠ: