Tijana Milentijević žena od sultana
Alo.rs
Tijana Milentijević žena od sultana

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ova atraktivna crnka u ekskluzivnom intervjuu za Alo.rs otkriva da li će njen vizuelno-muzički hit dobiti svoj nastavak.

Tijana je osvojila publiku pesmom koja prati radnju spota, a mnoge je potez mlade pevačice podsetio na pesmu i video Svetlane Cece Ražnatović "Idi dok si mlad" koja je dobila svoj nastavak u numeri i spotu "Dokaz". Nametnulo se pitanje da li će Milentijevićeva učiniti isto kao i njena starija koleginica.

Tijana Milentijević žena od sultana

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- S obzirom da su nam ljudi dali ideju o nastavku i da sve interesuje sa kim sam na kraju ostala sa pomoćnikom (bratom) ili sultanom, vrlo je moguće da će biti nastavka i da ćemo napraviti nešto novo na sličnu temu - otkriva naša sagovornica.

Pošto u svom hitu tematizuje preljubu, pitali smo Tijanu šta misli o toj pojavi, a ona nam je istakla kako je u privatnom životu uvek za vernost.

- Nikada nisam prevarila dečka. Nisam nikada za prevaru. Uvek sam za iskrenost, do daske - ističe mlada pevačica za naš portal.

Tijana Milentijević pred našim kamerama progovorila je o velikom uspehu "Žene od sultana", kao i o estetskim korekcijama na svom telu. Intervju u celosti možete pogledati na videu ispot teksta.

Pročitajte i: