Kristijan Kiki Nikolić
Instagram
Kristijan Kiki Nikolić

Instagram

Kristijan Kiki Nikolić, Foto: Instagram
Kristijan Kiki Nikolić

Instagram

Foto: Instagram

Mame me pokazuju svojim bebama!

Dobijaš mnogo poruka podrške od fanova, koju bi izdvojila?

- Najdraže mi je bilo kad mi je jedna mlada mama rekla da moje video-snimke pušta svojoj bebi, da je tako smiruje i da zajedno uživaju u njima! Bilo mi je puno srce kada sam to pročitala.


Dokle te je dovelo to istraživanje i kada ćeš se operisati?
- Imam važnu poruku za sve transrodne osobe, a to je da nikako ne kupuju hormone putem onlajn prodaje, kao što sam to ja uradila. Ilegalno sam poručila hormone koji su bili namenjeni da mi pomognu da se moje telo brže pripremi za operaciju, a u stvari sam se od konzumiranja istih ugojila 20 kilograma, ništa više. Imam plan da se uskoro operišem.

Želja mi je da sednem na Kristijana!

Kakav šou bi priredila publici ako uđeš u „Zadrugu“?

- Gledali biste me kako uz pesmu ,,Žena od sultana“ plešem u krilu Kristijana Golubovića! Želja mi je da izvedem taj performans, posebno zato što sam po njemu i dobila ime.


U kakvom si odnosu sa roditeljima i sestrom?
- I moja sestra Melisa je transrodna osoba, a roditelji su tu za nas i finansijski nas izdržavaju. Neizmerno sam im zahvalna na tome i uradiću sve da im se jednog dana odužim.
Da li si ikada doživela neprijatnu situaciju u javnosti?
- Jesam, kada su me na ulici neki lažni fanovi lagali da žele da se fotografišu sa mnom, pa su mi prsnuli suzavac u oči. Brzo sam otišla u obližnji restoran i oprala oči, srećom, mene ne dotiču hejteri i njihovi komentari, što na društvenim mrežama, što uživo.
Šta najviše voliš da kupuješ od odeće?
- Velike haljine, ali i donji veš. Najviše volim tanga gaćice!
Kakva su tvoja ljubavna i seksualna iskustva?
- Dopadaju mi se isključivo muškarci, ne mogu da zamislim seks sa ženom. Gadi mi se sama pomisao na to! Otkada sam popularna, momci mi se retko javljaju, ali zato ja uzimam stvar u svoje ruke i pišem ili prilazim prva. Ne volim lepe muškarce, fizički izgled nije toliko bitan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: