Milica Pavlović
Ataimages

Da i tokom pandemije koronavirusa može da se dogodi nešto dobro, dokaz su pevačica Milica Pavlović i dizajnerka Biljana Tipsarević, koje su vreme u karantinu iskoristila da realizuju davno zamišljenu ideju.

Naime, Milica i Biljana predstavile su modni brend koji su zajedno kreirale, a u razgovoru za „Alo!“ poslovne partnerke otkrile su s kakvim su se sve izazovima sretale, ali i šta su naučile o sebi tokom dugog kreativnog procesa.

- Biljana i ja smo ukrstile našu žensku moć i dale zadnji atom energije i snage u kolekciju koju smo napravile i želja nam je da dame uživaju u našim modelima. Mnogo smo razgovarale o tome kako treba da izgleda naša kolekcija i slagala bih kada bih rekla da nisam proklinjala sebe što sam ušla u ovu priču. A verujem da je i Biljana imala slične trenutke - kaže kroz smeh Milica, i dodaje:

- Nemojte pogrešno da me razumete, nije bilo svađa, već nerazumevanja oko sitnica. U tim situacijama smo dosta vagale i pronalazile srednje rešenje i sada funkcionišemo kao jedno. Umem da budem timski igrač, ali moram da priznam da sam više tvrdoglava od Biljane - ispričala je Milica, dok je Tipsarevićeva otkrila za „Alo!“ kako je došlo do saradnje sa mladom pop pevačicom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica: Želim da stilizujem Radu

Pavlovićeva ne krije da bi se rado pozabavila modnim stilom svoje prijateljice Rade Manojlović.

- Rada je specifičan slučaj i nije važno šta će da obuče jer izgleda savršeno. Ona ima ozbiljnu karijeru i ogromnu harizmu. Rado bih joj uradila stajling za modni editorijal ili nastup - rekla je Milica.

- Milica i ja godinama sarađujemo, a poslovna saradnja je prešla u druženje. Moda nam je zajednička strast i ljubav, a kod Milice me je fasciniralo to što poznaje svetsko modno tržište. Kada smo radile modele za kolekciju, oduševila me je svojim znanjem o dizajnu, kao i činjenicom da može da osmisli ono što želi da nosi. Kreativna je i talentovana, obe smo radoholičarke i to nam je bio znak da treba da se udružimo - rekla je Biljana, i otkrila koliko dugo su razvijale svoj brend.

- Sarađivale smo godinu dana i viđala sam više nju nego supruga Janka. Trudile smo se i ponosna sam što smo uspele da uradimo nešto u ovako izazovnim vremenima. Od samog početka sam okružena jakim i nesebičnim ženama koje svoju ljubav i znanje dele s drugima, to je poruka našeg brenda - rekla je Biljana.