Miloš Trajković
ATA Images
Miloš Trajković

ATA Images

Miloš Trajković, Foto: ATA Images

Miloš Trajković, sin folkera Radiše Trajkovića Đanija i Slađane Trajković pre tri dana postao je otac.

Naime, Miloševa supruga Nina donela je na svet zdravog i jakog dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Nikola, a osim njih, najradosniji su ponosni deka i baka.

Baka Slađana je odmah podelila prvu sliku iz porodilišta i raznežila svoje pratioce na Instagramu, ali je isto tako obradovala snajku Ninu buketom cveća  sa medvedićima i skupocenim šampanjcem. 

slađa cveće

Instagram/Printscreen

slađa cveće, Foto: Instagram/Printscreen

Jana Todorović, Dragana Mirković, Aco Pejović, Kaja Ostojić, Ljuba Perućica, Dušica Jakovljević, Ana Sević, Goga Sekulić, Katarina Živković, Slađa Alegro i Jelena Kostov samo su neki od poznatih koji su Đaniju čestitali na tome što je postao deda, a nema sumnje da se u domu Trajkovića slavi i dalje!

BONUS VIDEO:

Đani i Slađa sad su se oglasili za "Alo!" i podelili utiske, nakon što su dobili unuka Nikolu.

- Svratila sam u porodilište da Nini odnesem neophodne stvari, a tada su mi rekli da se u tom trenutku porodila. Sve je prošlo u najboljem redu, jedino su zbog korone posete porodilištu zabranjene, pa ćemo mamu i bebu u prvo vreme gledati samo preko video-poziva. Cela porodica je presrećna zbog prinove, a moja je želja bila da dečak nosi ime Nikola, po mom prvom sinu - poručila je ponosna baka Slađa za naš portal.

Danas je poseban dan, jer je porodica Trajković na čelu sa tata Milošem otišla po malog Nikolu u porodilište!

Osmesi se nisu skidali sa lica, mladi tata je oduševljen, a pevač i njegova supruga su sigurno danas najradosniji baka i deka!

Mala distrakcija se desila kada je Slađa izašla iz porodičnog automobila, te je skrenula pažnju na sebe svojim autfitom koji definitivno ne ostavlja ravnodušnim.

Još jednom čestitamo porodici Trajković na prinovi!

Pročitajte još

Komentari (1)

beba

02.12.2020 11:57

Prostaci...