Tozovac
Rajko Ristić/Alo!

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini od posledica korone virusa.

Predrag je pre nepunih četiri meseca stao na ludi kamen i venčao se sa životnom saputnicom Emilijom u intimnoj atmosferi doma. Pevač je venčanje planirao godimana, ali su različite životne okolnosti učinile da se to dogodi tek pred kraj prošle godine. Tozovac i Emilija bili su u ljubavi već 40 godina, a nešto manje od toga su živeli zajedno.

- Sve i da nije pandemija, Predrag nije želeo da pravi veliko slavlje jer smatra da je to neprikladno u njegovim godinama, jedino što bi eventualno pozvao još nekoliko ljudi. Ovako je sve obavljeno u tajnosti, njima je bilo bitno samo da potpišu papir i tako ozakone ljubav koja traje nekoliko decenija.

Da su izgovorili sudbonosno da, na društvenim mrežama otkrila je Biljana, prijateljica srećnog para.

- Posle 40 godina ljubavi moja Mima i kralj muzike Tozovac - uz fotografiju mladenaca napisala je ona na Instagramu.

- Bilo je veselo. Veoma emotivno za mene, radovao sam se tome. Ali ova drugarica korona nije nikome prijatelj, ni nama. Zato samo to uradili, najintimnije u stanu. Došao je matičar, zajedno sa kumovima, i to je to. Ljubav je u pitanju - kaže pevač koji je već šezdeset godina prisutan na javnoj sceni.

Iako su mnogi komentarisali da svadba u ovim godinama može biti samo zbog imovinskog statusa, Tozovac kaže da to nije slučaj.

- Ne znam o prvoj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom - kaže Predrag.