Tijana Milentijević
instagramprintscreen

Tijana Milentijević imala je emotivno tešku prošlu godinu i početak ove, pre svega zbog korone koja joj je odnela za kratko vreme i baku i dedu. Ovaj Uskrs, koji će provesti sa porodicom u Kragujevcu, pravi joj knedlu u grlu zbog tih gubitaka, ali je svesna da mora da krene dalje.

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika, razgovarali smo sa pevačicom o mnogim temama, a pre svega o ljubavi i praštanju, o tome kako “neguje” svoju dušu, ali i koliko pomaže u pripremi za Uskrs.

– Uvek sam angažovana što se praznika tiče, pa i ove godine. Uvek sam sa svojom porodicom i pomažem u svemu. Ovaj Vaskrs je drugi po redu koji ću posle nekoliko godina ipak provesti sa svojim najmilijima, pa se veoma radujem – rekla je Tijana eM na početku razgovara za 24sedam i dodaje.

Biće mi jako teško da preživim svaki dan, a posebno praznike bez bake i dede. Oni su bili deo mene. Sa mnom su se radovali mojim uspesima, čekali da me gledaju u emisijama… Nedostajaće, jer ovo je prvi veliki praznik bez njih.

Pevačica je prošle godine doživela nasilje od tadašnjeg dečka, te ne želi više da se okreće ka prošlosti. Ipak, vreme je najvećeg hrišćanskog praznika kada se ljudi najviše trude da oprašataju. Na pitanje da li joj se posle svega bivši dečko izvinio i da li bi prihvatila pokajanje, kaže:

– Izvinjenje ništa neće promeniti što se veze tiče, ali smatram da je čovek veliki onoliko koliko može da oprosti – odgovorila je kratko. Bez obzira na to što je pokazala napor da oprosti, u budućim vezama neće biti spremna zarad ljubavi da pravi velike kompromise. Tako je rekla da zbog partnera ne bi promenila veru ili ostavila posao koji voli.

– Poštujem svačiju veru, ali svoju ne menjam. Ponosna sam Srpkinja! Ne bih napustila ni svoj posao. Volim ovo što radim. Muzika je moja najveća ljubav. Ulažem u sebe, trudim se i taj trud mi se isplatio. Moj tim i ja imamo velike planove koji se polako realizuju. Meni se dogodilo nešto što nikome nije za ceo radni vek – tvrdi Milentijevićeva. Njena karijera jeste naglo krenula uzbrdo pesmom “Žena od sultana”, a koliko su joj u tome pomogle okolnosti, toliko su i glas i izgled.