Hari Mata Hari
Alo!/Vladimir Marković
Hari Mata Hari

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Hari je dugi niz godina bio u braku sa suprugom Aidom, koju je oženio sredinom osamdesetih godina prošlog veka, a sa kojom ima sina Damira i ćerku Nađu, ali osim njih Hari ima i vanbračnog sina Maka Verešanovića. Hari je Maka dobio početkom devedesetih godina prošlog veka sa ljubavnicom Majom, a pisalo se da je pevač tek kasnije saznao da ima vanbračno dete.

Maja se početkom ove godine oglasila i demantovala ove glasine, kao i priče da se Hari razveo upravo zbog tog saznanja.

“Od prvog dana od kako sam saznala da sam trudna, Hari je saznao i pre mojih roditelja. Bila sam kod lekara i onda sam zajedno sa sestrom otišla kod Harija da ga upoznamo sa novonastalom situacijom. Hari je od prvog dana znao za svoje dete, od prvog dana je sa mnom u kontaktu. Bio je upućen i za vreme rata, a posećivao nas je i u Belgiji gde smo živeli posle rata do 2001. Od trudnoće do rođenja pa do dana današnjeg on učestvuje u odrastanju i životu sina”, iskrena je bila Maja.

“Mak poznaje i baku, tetku, decu iz prvog braka, celu porodicu. Danas živi u Nemačkoj, a kada dolazi u Sarajevo uvek posećuje i oca, svoju nanu i ostale. Naše dete ima najnormalniji tretman, a jedina činjenica je da se nikada nismo venčali, ali to su bile naše okolnosti i dogovori. Naš sin se oženio pre dve godine, a Hari je bio domaćin te svadbe, odnosno svadbenog ručka. Hari je sada za Novu godinu nastupio u Trebinju, a to je grad odakle je moj otac poreklom i tamo imamo veliku kuću i imanje. Tamo su i Makovi venčani kumovi, vinari”, ispričala je Maja za “Blic”.

Mak se rodio u Sarajevu, gde je završio Fakultet sporta i stekao zvanje profesora, a danas živi sa suprugom u Nemačkoj. Bavio se raznim sportovima, a od oca je nasledio talenat za pevanje.

MAK VAREŠANOVIĆ

printscreen

Foto: printscreen

Mnogi kažu da Mak i fizički podseća na poznatog oca.

Podsećamo, Hari je od 2010. godine u braku sa suprugom Jasminkom.

Pročitajte još: