SVI SU GA ISPRATILI OSIM NASLEDNIKA Vanbračni sinovi Tozovca nisu došli na sahranu, a sada je otkriven i pravi razlog njihovog izostanka!

Njegova dva vanbračna sina, o kojima javnost malo zna, nisu prisustvovali poslednjem ispraćaju muzičara

Predrag Živković Tozovac sahranjen je danas na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana uz prisustvo supruge Emilije Mime Živković, njene ćerke Sanje i unuke Jovane, kao i brojnih prijatelja i kolega.

Ipak, njegova dva vanbračna sina, o kojima javnost malo zna, nisu prisustvovali poslednjem ispraćaju muzičara. Jedan od pevačevih prijatelja je pričao nakon sahrane sa poznanicima kako jedan od sinova živi u Americi i da je razumljivo zbog čega nije mogao da dođe. Sa njim je, prema njegovim rečima, Tozovac bio u kontaktu, dok sa drugim nije, pa zato niko i ne zna gde on trenutno živi.

Pevač ispraćen uz pesmu "Violino ne sviraj", udovica jeca i ljubi sliku neprežaljenog supruga! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dejan
  11/04/2021 - 16:59
  Ljubi krst I plače. Strasno. Jos da možemo izmeriti količinu suza bilo bi najbolje. Steta sto Nišu bile narikace pa da nam I one sta kazu.
 • Korisnik: Srb
  11/04/2021 - 12:17
  Sreća pa imamo dosta pevača i pevaljki, inače bi aleja zaslužnih građana zvrjala prazna.
 • Korisnik: Mirko
  10/04/2021 - 21:29
  То су његови синови,које је признао,тотално небитно да ли су брачни или не.Деци је он,неспорно отац.Живот је чудо и не треба копати по туђим судбинама.Тоза је био то што је био,има два сина,нека су му живи и здрави.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA