Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
Marko Metlaš/Alo
Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

Marko Metlaš/Alo

Foto: Marko Metlaš/Alo

Praznik Mladenci slave svi mladi bračni parovi koji su u proteklih godinu dana stali na ludi kamen.

Među njima nalazi se mnogo poznatih parova, a običaj je da ih posećuju članovi porodice i prijatelji i daruju ih poklonima. Međutim, zbog pandemije korona virusa, bračni parovi ostaće bez proslave i okupljanja familije i prijatelja.

Milan Dinčić i Jelena Sekulović, venčanje, svadba

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

 Jelena i Milan Dinčić

Početkom maja pevač Milan Dinčić i njegova supruga Jelena zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom, a onda su 17. maja napravili glamuroznu proslavu, kao i građansko venčanje. Na slavlju su se pojavili mnogobrojni pevači, njihovi prijatelji i kolege, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Dinča i Jelena imaju sina Vukana, koji je najveći dokaz njihove ljubavi.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Dragana Džajić izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Ivanoviću, inače bratu naše uspešne teniserke Ane Ivanović, 25. maja. Prelepa ćerka naše fudbalske legende Dragana Džajića blistala je u raskošnoj venčanici, dok je svečana sala jednog prestoničkog hotela bila posebno dekorisana. 16. decembra Dragana je na svet donela i njihovog naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Vid.

Tijana Stoisavljević i Mihajlo Milutinović

Voditeljka Tijana Stoisavljević i fudbaler Mihajlo Milutinović posle sedam godina veze su 9. juna prošle godine svoju ljubav krunisali brakom. Tijana i Mihajlo danas su u jednom beogradskom hotelu organizovali proslavu venčanja kao i građanskom venčanje.

Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus

E-Stock/Mirko Rodić

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

 Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Pevač Ljuba Perućica 10. oktobra izgovorio je sudbnonosno "da" svojoj dugogodišnjoj devojci Katarini Kolozeus u Hramu Svetog Jovana Vladimira, a nakon crkvenog venčanja slavlje je nastavljeno u jednom prestoničkom restoranu. Mlada je blistala u veoma provokativnoj venčanici, koju su svi komentarisali, a na slavlju su se pojavile i Ljubine mnogobrojne kolege pevači.

Veljko Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović, sin naše poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, stao je na ludi kamen 24. novembra sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić. Ova svadba za mnoge je venčanje decenije. Oni su se pred Bogom na večnu ljubav zakleli u Hramu Svetog Save, dok je slavlje nastavljeno u jednom prestoničkom hotelu. Mlada je ponela venčanicu svoje svekrve Cece, dok je Veljko sve oduševio elegantnim izdanjem. Bogdana je inače u drugom stanju i uskoro će na svet doneti njihovog sina.