Veljko Ražnatović
printscreen/instagram


Dok su hranili malog Željka, Ražnatovć je snimao sina, a u jednom trenutku on je podigao ruku, a zatim i tri prsta, a ponosni tata bio je van sebe zbog postupka svog nalsednika.

- Tri prsta, Srbija! Ljubi te tata, legendo! - rekao je ponosno Veljko u snimku koji je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Ne može ispod kruške jabuka da padne - napisao je Ražnatović uz objavu i dodao zastavu Srbije.

Postupak malog Željka oduševio je Veljkove pratioce, a Ražnatovićev naslednik je već miljenik javnosti i mnogi uživaju da gledaju njegove momente koje ponosni tata objavljuje.

Komentari (4)

Omladino BEZI

13.03.2021 16:32

A da vi, ne bilo vam zapovedjeno, malo prestanete da pisete o ovim potomcima nesretne duse koju su "sluzbe" iskoristile pretvorile u ratnog zlocinca i profitera?

Mardi_Fiser

13.03.2021 17:22

@Omladino BEZI - Upravo tako! Cuj ljubimac nacije. Boze pa dokle vise?

bager

13.03.2021 19:40

Moze bar jedan dan da ne pisete o ovim smrdljivcima raznjatovicima,,mama pac tekstove samo da se pricao i pise o njima gadovima ,,neek idu u svoju cigos mahalu tamo su dobrodosli

borislav

14.03.2021 09:24

Rod sa ratnim zločincem i pandurskom drukarom,bez obzira na pripadnost manjini,ne može biti na ponos naciji! Tri prsta kod njih, znači ili 3 % ili trećinu imovine, i šta nije jasno!?