Veljko Ražnatović snažnim rečima svima stavio do znanja: "Živ je Arkan, mrtav nije!"

Preemotivna pesma za pokojnog oca

Arkan Veljko Ražnatović
Foto: Alo.rs/EPA

Sin balkanske zvezde, Veljko Ražnatović, često na svom Instagram nalogu objavljuje fotografije posvećene njegovom pokojnom ocu, Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ovog puta je otišao korak dalje, pa je objavio celu pesmu posvećenu ocu, koja će, po svemu sudeći, svima naterati suze na oči.

Veljko Ražnatović
Foto: YouTube/Printscreen

Poruka koju je Veljko želeo da prenese ovim jeste da će njegov otac uvek biti u njihovim srcima, te da ga nikad neće zaboraviti.

Celu pesmu možete videti na sledećim fotografijama:

Arkan
Foto: Printscreen/Informer
Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Povezane vesti

 • Korisnik: Mibodoo1
  27/07/2020 - 11:44
  Ma koga zaboli više k...c za ratnim zločincima i kriminalcima pišite o mafiji koja je instalirana na sve odgovorne funkcije u Državi.
 • Korisnik: Mima
  27/07/2020 - 11:17
  Od zla oca I jos gore majke
 • Korisnik: znam bre sve
  27/07/2020 - 10:16
  Od svoje devete godine bavio se kriminalom, mi smo ga posmatrali zadivljeni, ali posle je bio težak kriminalac, a Srbin da, naoružao, je pola Hrvata. I to mnogi znaju zašto to ne pišete, isplata je bila u zlatu i to u Sudu, ma daj, barem mi prijatelji iz detinjstva sve znamo, a najverniji mu je bio D. Garić koji je i poginuo sa njim. On mu je bio pravi telohranitelj iz mladosti. A mi prve komšije.
 • Korisnik: miki
  26/07/2020 - 21:40
  dosada božija. kao da je on jedini izgubio oca. izgubio sam ga i ja pa što ne objavljujete to u vestima, stim što moj otac nije bio kriminalac ni lopov ni ratni zločinac
 • Korisnik: zika
  26/07/2020 - 19:46
  Ma kakav soko, obicna lopurda.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA