Veljko Ražnatović
Ilustracija

 

Veljko Ražnatović

Ilustracija

Veljko Ražnatović, Foto: Ilustracija

Danas je negde oko 16.20 časova u Titelu, u ulici Laze Kostića, posle kraće rasprave i svađe, došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Svađi i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Naime, četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.

Veljko Ražnatović

Alo! Vladimir Marković

 Foto: Alo! Vladimir Marković

Veljko je pokušao da spreči incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, posle toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu.

Posle incidenta K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina.
U policijskoj stanici u Titelu bili su svi svedoci ovog incidenta, a policija ih je saslušala kako bi bilo utvrđeno šta se tačno dogodilo.

Veljko Ražnatović

Alo! Vladimir Marković

Foto: Alo! Vladimir Marković

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gde stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće!!! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice - izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba.

Komentari (5)

mish

07.06.2020 22:25

E sad nista ne razumem?!? Pa zar oni sa detetom nisu u Beogradu? Ko je ovde lud?

zagor

07.06.2020 22:35

Ma ako bio govna pijana!

penzioner

07.06.2020 22:46

Tamo i nek ostane jer ga je mama lepo vaspitala da bije ljude po ulicama

Eeee

07.06.2020 22:51

Pa kako bre, kad je Veljko Bas Fin momak

Kad će glasanje

07.06.2020 23:09

Spava beba?Zasmetalo mu?A oni što lude kao blesavi danima ,možda još nečije bebe spavaju i?I naravno ceca dobro plati advokata i mamin sin nije kriv.Bahate se i divljaju danima,a novinari im pridaju značaj kao da su akademski građani,a ne nepismeni skorojevići.Od korone,policijskog časa,nisam mogo da obiđem bolesne roditelje,odjednom pred glasanje nema korone,negde obavezne maske,a Ražnjatovići divljaju usred Beograda i Titela.Pa smučilo se ljudima,pa ko su oni?