Željko Ražnatović progovorio svoje prve reči, ponosni tata Veljko sve to slučajno snimio, a od sreće ne može da dođe sebi! (VIDEO)

Bogdana i Veljko postali su roditelji 3. juna, a trenutke sa naslednikom redovno snimaju

Unuk Svetlane Cece Ražantović, Željko, otkad se rodio uvek je u centru pažnje svoje porodice. Njegovi roditelji, Veljko i Bogdana, ali i ostali članovi familije redovno na svojim društvenim mrežama kače najlepše trenutke koje provode sa njim.

Danas je na Instagramu Veljka Ražnatovića osvanuo novi snimak sa Željkom koji je oduševio mnoge. Željko je u dupku, i već vežba da hoda, a uz to počeo je i da izgovara prve slogove. Kako je nešto što je izgovorio zaličilo na reč tata, Veljko se zapitao da li je njegov prvenac izgovorio reč, pa je ponovio:

- Tata?

Podsetimo, Bogdana i Veljko postali su roditelji 3. juna. Nedavno je Ražnatović govorio o porodičnim odnosima i istakao da mu je tetka Lidija Ocokoljić važna koliko i majka:

- Ja imam dve majke: moju biološku Svetlanu i Lidiju. One sve o meni znaju. Dogodi se da se ne složimo oko nečega, pa se i posvađamo, ali živi smo ljudi, to je normalno. Svađam se ja sa svima, ali to je normalno. Mi smo porodica, pa imamo sukob mišljenja. To nisu velike svađe da posle ne razgovaramo, već se samo oko nekih tema ne slažemo - rekao je on.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mišo
  16/02/2021 - 22:24
  Jeste poceo da uci caleta da pise
 • Korisnik: Žoržo
  16/02/2021 - 22:22
  Isti uja Iljazivic Brus li ovaj Veljko
 • Korisnik: Žoržo
  16/02/2021 - 22:20
  Kada bi mi keva zeni kupovala uloske ja bi se samoubio.
 • Korisnik: vuk
  16/02/2021 - 18:19
  Hahahaha?!
 • Korisnik: ne ad
  16/02/2021 - 17:22
  au koliko placeno ovo u live da ide smorise vise
UČITAJ JOŠ KOMENTARA