PARE STIŽU USKORO! Vesna Đogani našla novi izvor prihoda: Postala vlogerka! (VIDEO)

Dok svi ostali sede i ne rade ništa, Vesna je pronašla alternativu.

Đole i Vesna Đogani
Foto: Foto: Alo.rs

Supruga Đoleta Đoganija, Vesna pronašla je odličan način da zaradi novac u vreme kada nema nastupa i kada sve njene kolege muzičari sede u svojim domovima usled pandemije korona virusa.

Đole i Vesna Đogani
Foto: E-stock

Visprena pevačica pokrenula je svoj kanal na jutjubu i za kratko vreme pridobila je velike simpatije gledalaca i svih onih koji vole da prate ovakav sadržaj. Ona je počela da snima sva dešavanja iz njenog i Đoletovog stana, ali i da deli savete. Ona se danas pohvalila kako joj se njeno vlogovanje isplatilo jer su počele da se vrte reklame i raste zarada:

Vesna Đogani
Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Mi smo u karantinu od prošlog petka. Dobra strana ove situacije je ta što sam ja konačno otvorila svoj jutjub kanal, a moram da se pohvalim da vas ima preko pet hiljada koji me pratite, a krenule su i reklame, što je odlično. Prvo nisam imala adekvatnu opremu, a nemam je ni sada, ali se trudim. Imam samo telefon. Nemam montažu, najavnu špicu, samo mene i vas. Nastaviću da snimam vlogove. Nastavljam da se bavim ovim, jer to mene čini srećnom. Sada sam Vesna pevačica, majka, žena, blogerka, vlogerka, hihijeničarka. Kako je vama, tako je i meni - poručila je Vesna svim onima koji je u velikom broju prate na njenom jutjub kanalu.

 

Povezane vesti