Zbog komentara ovog srpskog glumca na objavu Marije Šerifović krenula lavina grubih reči, a njegov sledeći potez niko nije očekivao! (FOTO)

Viktor Savić našalio se sa Marijom, a izgleda je nekolicina Marijinih fanova to shvatila kao provokaciju

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: youtubeprintscreen/Zvezde Granda

Viktor Savić izazvao je oštre reakcije svojih pratilaca na Instagramu, nakon što se "našalio" na račun Marije Šerifović.

Sve je počelo od toga kada je pevačica na svom Insta storiju objavila video u kojem je napisala kako je oduševljena jednom Instagram stranicom, te da ne zna da li je vodi dečak ili devojčica, ali ko god da je ona mu poručuje - "Udaj se za mene".

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: printscreen

Marijina šala naišla je na oduševljenje mnogih, a osoba koja stoji iza stranice odgovorila je na Marijinu "prosidbu" potvrdno, ne otkrivajući identitet. Međutim, Viktor je prokomentarisao ovu objavu i napisao: "znači devojčica".

Mnogi su to shvatili kao provokaciju i ismevanje, a ne kao šalu, kako je tek nekolicina protumačila Viktorov komentar.

- Koje si ti razočaranje. Ovo je trebalo da bude smešno? E moj ti, Jesi dobro, Viktore? Zašto imaš veritifikaciju i ko si ti? Kako si to zaključio? Mislila sam da su homofobi odavno nestali. Šta vam je čovek se zeza", Ako može Marija da se zeza, može i Viktor, ostavite čoveka na miru - neki su od komentara.

Ipak, nakon nekog vremena Viktorov komentar je uklonjen, kao i svi ostali koji su objavljeni na njegov račun.

"MOJA PORODICA NE MOŽE DA JEDE ZIDOVE" Srpski muzičar na rubu egzistencije, žive od penzije njegove majke, ima dug od 100.000, Bojan očajan!

  • Korisnik: Lucky
    18/04/2021 - 00:12
    BRAVO VIKTORE!!!Covek treba da zna kako se sali.Drugo ,muskarci se zene a devojke udaju. Ako joj je napisala ,,udaj se za mene ,,znaci obracala se zenskoj osobi. Trece ,ne moze da kaze ,,udaj se za mene ,,vec ozeni me ,jer je zensko.Ili da je rekal vencajmo se pa i nekako. Ona stalno o homoseksualnosti a kada je neko lupi po glupoj glavi onda ,,jao jadna ona .... ,,
UČITAJ JOŠ KOMENTARA