Sandra Denda
Printscreen
Podizali automobil da bi izvukli Sandru Dendu

Fejsbuk

Podizali automobil da bi izvukli Sandru Dendu, Foto: Fejsbuk

Pročitajte još:

U izjavi za medije, Lazić je rekao da je "Denda kod njega radila kao volonterka samo mesec dana, dok je trajala izgradnja kuće za porodicu iz Kovina".

Žarko Lazić

Promo

Žarko Lazić, Foto: Promo

Međutim, kako izvor blizak Laziću ekskluzivno otkriva za VIP magazin, sve što je glumac i voditelj emisije "Kuća od srca" izjavio za medije je - laž. 

Strepim da li ću imati novca za operaciju

Sandra se nedavno obratila svojim prijateljima na Fejsbuku i otkrila da joj borba za oporavak tek predstoji. - Dva i po meseca prolazim kroz pakao! Zahvaljujem se bogu, spasao mi je život, dao mi je drugu šansu... Dozvolio mi je da ponovo zagrlim svoje ćerke i sve koje volim, udahnem vazduh, živim... Ovo sad baš i nije neki život zapravo.... Jedem na špric, gotovo ništa ne mogu da uradim sama, u bolnici sam mesecima, a tek mi predstoje borbe, teški bolnički dani - napisala je Denda na Fejsbuku i dodala:

- Do tada, čekam nove operacije, borim se iz dana u dan, strepim hoću li imati mogućnosti da odem na operaciju koja mi predstoji, ali zahvalna sam što sam dobila šansu da se borim... Želim da se izborim, stanem ponovo na svoje noge kako bih pomogla porodici i da bih se zahvalila na pravi način onima koji su sada uz mene - napisala je Sandra.

- Ne mogu da pričam o svim detaljima našeg poslovnog odnosa, ali mogu da vam potvrdim da sam novac od Lazića dobijala na ruke, u knjigovodstvenoj agenciji, a to, kako je svima poznato, nije legalan način da dobijete platu. Takođe, moram da naglasim i da mi Žarko Lazić ne duguje nikakve zaostale plate. Međutim, tačno je i to da me nijednom od nesreće nije pozvao, niti je dok sam bila u bolnici kontaktirao sa neki od članova moje porodice da se raspita kako sam - rekla nam je Sandra, dok se njen bivši poslodavac nije javio na naše pozive, niti nam je odgovorio na poruke.

Sandra Denda i dalej u teškom stanju

privatna ahriva

Sandru Dendu čeka dug oporavak, Foto: privatna ahriva

Podsetimo, novinarka Sandra Denda je krajem avgusta doživela tešku saobraćajnu nesreću kada je sa ekipom emisije "Kuća od srca" krenula u Kovin da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici. Tada je Sandra dopola izletela kroz zatvoreni prozor automobila, koji ju je prikleštio dok se prevrtao. Kako se tada pisalo, prizor na mestu nesreće bio je jeziv jer je novinarka ležala ispod prevrnutog automobila. Sandra je u nesreći polomila dva rebra, a zadobila je nagnječenje pluća i većeg dela tela, ali i prelom kosti kod kuka.