Zoran Vanev
prinstcreen
Zoran Vanev

prinstcreen

Zoran Vanev, Foto: prinstcreen

Jedan od učesnika poslednje emitovane epizode takmičenja "Potera" Đorđe Janjić iz Leskovca u prvom krugu osvojio je 40.000 dinara, a onda je usledio i drugi - "borba" sa tragačem i jedno "nezgodno" pitanje.

On je tada dao odgovor o kom društvene mreže ne prestaju da pričaju.

"Koji Bugarin je 1994. godine osvojio Zlatnu Loptu, prestižnu nagradu koju dodeljuje mazagizn 'Frans fudbal'?", glasilo je pitanje, a kao odgovor Đorđe je izabrao makedonskog pevača Zorana Vaneva, postao hit na društvenim mrežama i iznenadio i nasmejao tragača.

Potera, Zoran Vanev

prinstcreen

Potera, Zoran Vanev, Foto: prinstcreen

"Ja nisam verovao kad ste stisli, mislio sam da je pitanje baš lako", rekao je tragač.

"Naravno da znam, samo sam mislio da je on ranije bio", pravdao se Đorđe.

Tačan odgovor je bio pod "b" - Hristo Stoičkov, najveći bugarski fudbaler u istoriji, Zlatna kopačka Evrope 1989, bivši igrač Barselone, Parme, jedna od zvezda Svetskog prvenstva 1994. godine.

Kao treći ponuđeni odgovor bio je legendarni Makenonac Darko Pančev, centarfor Crvene zvezde, osvajač Zlatne kopačke Evrope i strelac gola za Zvezdinu titulu prvaka Kupa šampiona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zoran Vanev (@vanevzoran)

Pevač Zoran Vanev je poreklom iz Makedonije, aktivno se bavio muzikom od 1993. do 2011. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i danas sa porodicom živi u Švajcarskoj i bavi se zdravstvenim osiguranjem.

Zoran se proslavio pesmom "Južna pruga", koja je i danas veliki hit i može se čuti na mnogim slavljima.