Željko Šašić
Instagram/printscreen
Željko Šašić

Instagram/printscreen

Željko Šašić, Foto: Instagram/printscreen

- Klinci su malo nestašni. U tim godinama nisu ni svesni svojih postupaka. Mogu negde i da ih razumem, ne drži ih mesto. Ali znaš šta je najjače, oni vole da budu uhvaćeni. Njima je to verovatno isto reklama - rekao je Željko i dodao:

- Često gosti i pevač vole da pokazuju pratiocima na društvenim mrežama kako oni super žive, kako im je sve ekstra. Meni je to sve glupo. Ne razumem ljudsku potrebu da svaki korak deliš sa drugima, pa i tu korona žurku. To je očigledno potreba da svi budu bitni i poznati. Sami se svi odaju - poručio je Šašić za Svet, preneli su mediji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsetimo, Darko je tri puta nastupao na privatnim slavljima i tako je prekršio epidemiološke mere tokom pandemije korona virusa.

Komentari (2)

shhdzdz

03.04.2021 16:42

Ćuti ti indijancu jedan koji si ispalio sve sto si dogovorio. kao i meni slavlje,jer ti je uletela Canada. Izvini to si mi rekao. placen i otisao. A,da vratis novac nista. kaze tuzi me ionako nemas ugovor. jedino da te slomimo,ali nexemo da prljamo ruke sa idiotom. sramota si za svoju profesiju

Verica

03.04.2021 19:29

Ja mislim da je ovaj čovek ljubomoran i zavidljiv kad je Lazić u pitanju. I njega nikad ne bih zvala na svoje slavlje. Predhodni komentar samo potvrdjuje ono što mislim o njemu.