NJEGOV ŽIVOT OBELEŽILE SU BROJNE TRAGEDIJE Žena mu je izvršila samoubistvo skočivši sa hotela Jugoslavija, druga supruga se otrovala, majku su mu ubile Ustaše, a brata...! (FOTO/VIDEO)

Životna priča ovog jakog čoveka svakome bi naterala suze na oči.

Bora Drljača
Foto: printscreen

Folk legenda Bora Drljača izgubio je svoju životnu bitku početkom oktobra meseca. Životna priča ovog jakog čoveka svakome bi naterala suze na oči.

On je imao veoma težak život i mnogo gubitaka dragih osoba, a svi su tragično završavali počev od majke pa do braće, preko dve supruge.

- Ja sam ratno siroče. Kada sam imao godinu dana, majka mi je poginula, streljanja je, a mene je držala u naručju, ja sam ostao živ. Posle kada sam odrastao umrla mi je tetka koja me je dovela u Beograd. Posle toga mi je poginuo brat od strica u dvadeset i drugoj godinu, pa nakon toga rođeni brat pogine u saobraćajnoj nesreći. Posle su usledile smrti maćehe i oca. Ja sam sve to proživljavao kroz svoju karijeru. Imao sam jak karakter i sve sam to izdržao - kaže Drljača.

Bora Drljača
Foto: Youtube/Printscreen

Borina supruga Verica pre više godina izvršila je samoubistvo na užasan način,skočivši sa hotela Jugoslavija, a njegova druga supruga Rada preminula je od karcinoma dojke 2018 godine.

Pogledajte šta je rekao sin Bore Drljače u potresnoj ispovesti OVDE! 

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi