Luna, Marko, Anabela
Printscreen
Luna, Marko, Anabela

Printscreen

Luna, Marko, Anabela, Foto: Printscreen

Luna i Marko savršeno se slažu i jedva čekaju da na svet dođe njihova ćerkica, a kako se taj dan bliži sve češće pričaju o tome kako će se snaći i organizovati, budući da im je to prvo dete. Marku je čak palo na pamet da u njihov novi dom pređe da živi njegova majka Nedeljka koja bi im bila od neprocenjive pomoći, piše "Svet". Međutim, Luna se, kako se navodi, ne slaže sa tim.

- Luna zaista voli i poštuje svekrvu, ali se boji kako će se uklopiti. Koliko god se njih dve poštovale, Luna se plaši da bi zajednički život pokvario taj dobar odnos. Marko zna da je njegova majka duša od žene, da je smirena, popustljiva i jako dobra, pa veruje da će pomoć u kući i oko bebe mnogo značiti Luni kada se porodi, a i sigurniji bi bio kada bi Nedeljka živela sa njima. Bar ne bi morao da brine o njoj, jer ipak je ona žena u godinama, a živi sama u Brusu. Niti ima ko da joj kupi, niti da joj se nađe ako se nešto desi. Svestan je i on da joj je kako godine idu sve potrebnija pomoć sina i snaje - rekao je izvor pomenutog lista i dodao:

- Luna i Marko već mesecima traže odgovarajuću kuću u okolini Beograda, a Marko je smatrao da u velikoj kući njegova majka nikom neće smetati jer nije naporna i navalentna žena. Razmišljao je čak i da proda kuću u Brusu, pa da i taj novac uloži u kupovinu novog doma. Međutim, kada je Luni rekao o čemu razmišlja ona je poludela, rekla mu je da to ne dolazi u obzir i da ne želi da živi u zajednici. Ona je pokušala da mu objasni da nema ništa protiv njegove majke, već da je neizbežno da se porodični odnosi naruše kada su svi pod istim krovom. Jednostavno, ona želi svoju privatnost, a ne da joj se neko meša i visi joj nad glavom. Marko je onda i odustao.

Kako se dalje navodi, Anabela Atijas je podržala ćerku.

- Anabela je podržala Lunu, smatra da to ne bi bilo dobro ni za koga i posavetovala je da ne pristaje na kompromis u ovom slučaju, jer kako kaže, ne treba joj svekrva u kući - zaključio je izvor.

Luna, koja je sada u sedmom mesecu trudnoće, pored svega za svekrvu uvek ima samo reči hvale i voli je, a nedavno je i priznala da se gotovo svakodnevno čuju.

- Svekrva me često zove, voli da zna da sam dobro, govori mi da ne idem bosa, da mi ne bude go stomak, da se hranim zdravo, da ne dižem teško. Čujemo se često, ona je isto iskusna - rekla je Luna.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (8)

Nada

23.03.2021 18:01

Hahahaha pa nije Marko dzabe sa Lunom i sve ovo sto im se desava on ce isterati svoje i sa Anabelom ce strahovito zaratiti i nece joj dati u kucu a ako proda porodicnu kucu eto Luni svekrve pod krov - stara je i neko mora o njoj brinuti - Marko je sve do detalja isplanirao !

Djuro Pucar

24.03.2021 10:09

@Nada - Nado ne lupaj gluposti kad nisi upucena, idi u svoju fioku i ne seri.

Virijevic Mirjana

23.03.2021 20:38

Za ove lazi moze i tuzba?Ostavite trudnu zenu na miru..ovo je monstruozno

Iva

23.03.2021 21:23

Već demantovano od strane Marka- čisti trač ko po običaju, samo me interesuje koju glupost ćete sledeću smisliti ? Možda da će ćaleta dovesti kod Gagija? E, svete i žutaći, etike ni u malom prstu, fuj za vas i fuj za ove ispod što su poverovali.

Djuro Pucar

24.03.2021 10:06

Kako lupate gluposti i iznoste nesto sto niko pomenuo nije, niti Marku majka dolazi niti on to hoce!!!

Vera

27.03.2021 10:55

Marko nije održao reč da će prodati stan bez terase.

Nebojša

27.03.2021 10:57

Kako če dete odrastati bez terase? Jadno to detence.