EKSKLUZIVNI PAPARACO! Žika Jakšić došao na splav, ali provod su mu ipak pokvarili učestali telefonski pozivi (FOTO)

Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka, prvog sina Andriju dobio je iz braka sa Snežanom, dok je Dušana dobio pre šest godina u braku sa pevačicom Dajanom. Njegovog starijeg sina Andriju, kog je dobio iz prvog braka sa Snežanom, malo ko zna. On živi u Nemačkoj gde je svojevremeno i Žika živeo

Saša, odnosno Žika Jakšić, je svestrani muzičar, koji je, pak, našoj javnosti najpoznatiji kao urednik i producent ,,Zvezda Granda” i voditelj emisije ,,Nikad nije kasno”, u kojoj se takmiče zaljubljenici i veliki talenti za muziku stariji od 45 godina.

Pored posla kojim se bavi, Žika je poznat i kao veliki zavodnih ženske populacije. 

Ekipa "Alo!" danas je na jednom prestoničkom splavu uslikala poznatog voditelja, koji je bio sa društvom, ali ono što smo posebno primetili jeste da je Žika svaka dva - tri minuta napuštao svoj sto i nervozno šetao po lokalu kako bi sa nekim obavio telefonski poziv.

Jakšić je bio odeven u uske tamne farmerke, crnu jaknu ispod koje je imao rolku u istoj boji. Izgled poznatog voditelja mnogi komentarišu jer i u sedmoj deceniji života izgleda veoma negovano.

Inače, Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka.

Prvog sina Andriju dobio je iz braka sa Snežanom, dok je Dušana dobio pre šest godina u braku sa pevačicom Dajanom. Njegovog starijeg sina Andriju, kog je dobio iz prvog braka sa Snežanom, malo ko zna. On živi u Nemačkoj gde je svojevremeno i Žika živeo.

Andrija Jakšić nije zainteresovan za estradu već se bavi jednim ne tako čestim zanimanjem. Naime, on je enolog i to najmlađi u u Nemačkoj.

Sve o trenutnom odnosu Dajane Paunović i Žike Jakšića, kao i to da li su na korak do pomirenja čitajte OVDE.

Povezane vesti