CELA SRBIJA JE PLAKALA ZBOG NJEGOVE SUDBINE Žena ga je ostavila kad mu je sin imao samo 7 meseci: Poznati voditelj šou programa nije mogao da se obuzda! (VIDEO)

Priča kida srce.

Žika Jakšić
Foto: Printscreen/You Tube

Kada se u emisiji „Nikad nije kasno“ pojavio Saša Janjić Janja iz Vlasotinca, svojom životnom pričom privukao je veliku pažnju javnosti, a nastupom rasplakao čitav region, te ni voditelji nisu uspeli da ostanu ravnodušni. Žika Jakšić nije mogao da se obuzda od plača.

Saša je, naime, u emisiji priznao da je 16 godina samohrani otac i da ga je žena ostavila kada je njegov mlađi sin Srećko imao samo sedam meseci, dok je stariji Danilo imao dve godine.

Saša Janjić Janja
 Foto: Printscreen/You Tube

Pevač je tada ispričao da se kroz život sam borio za svoje sinove, ali mlađi sin nikako nije mogao da se pomiri sa iznenadnim odlaskom žene koja ga je rodila, te je godinama postavljao isto pitanje: "Zašto je to uradila?!"

Saša Janjić Janja
 Foto: Printscreen/You Tube

Tokom takmičenja, Saši su deca bila najvernija publika i podrška dok se on na Grandovoj sceni borio za svoje mesto na estradi, a zajedničkim snagama u emisiji otpevali su pesmu Šabana Šaulića „Majko, sve ti opraštam“ koja je rasplakala sve u studiju. Upravo ovom numerom Janjići su poslali poruku da je sve to život i da su bivšoj supruzi i majci oprostili što ih je napustila.

Nastup Saše Janjića
 Foto: Printscreen/You Tube

„Ovo mi je prvi nastup i sve vreme sam razmišljao o majci. Emotivan sam previše, sudržavao sam se da ne zaplačem“, rekao je Srećko za Grand online.

I posle svih nedaća oni imaju razlog za slavlje. Srećko se nedavno oženio i postao tata, dok je Saša postao deda.

 

Povezane vesti