Zorica Brunclik i Kemiš
ATA Images

Nakon sukoba sa Sašom Popovićem, folk zvezda Zorica Brunclik je odlučila da zakopa ratne sekire i posle šest godina ponovo postane deo „Grand produkcije“. Ona se na snimanju jedne emisije pojavila sa suprugom Miroljubom, a onda je otkrila da je donedavno bila u karantinu jer se plašila koronavirusa, međutim, nakon vakcinacije je spremna da ponovo izlazi iz kuće.

- Miroljub i ja smo dugo razmišljali da li da se vakcinišemo ili ne, s obzirom na to da kažu kako se vakcinacija odražava na plodnost. Planirali smo još jedno dete, međutim đavo je odneo šalu i morali smo da se vakcinišemo. Pazite, mi imamo četvoro dece, pa ako se sada desi još jedno, desilo se - rekla je popularna Zoka, ostavljajući sve novinare u šoku.

Sa teme njenog se*sualno-zdravstvenog života, prešli smo na posao.

Zorica Brunclik

printscreen

Zorica Brunclik, Foto: printscreen

- Imam malu tremu zbog povratka u „Grand“, vraćaju mi se emocije i uspomene. Bilo je mnogo lepih dana ovde... Što se tiče mog povratka u žiri „Zvezda Granda“, sve karte su na stolu i sad zavisi ko ih meša i da li će to biti dobitna varijanta - rekla je folkerka.

Brunclikova se osvrnula i na priče da se u ovoj postavci žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja više obraća pažnja na izgled, nego na pevanje.

- Mislim da članovi žirija više obraćaju pažnju na svoj stajling. Mislim da su se u ovom sastavu promenili kandidati, žanrovi muzike, ali ja lično smatram da tu mora da postoji neki balans, da je narodna muzika ono na čemu mi počivamo, ali takva su vremena, takav je žiri, takvo je razmišljanje... Ja bih to potpuno drugačije - rekla je ona, a na pitanje ko je najslabija karika u ovom sastavu žirija, kao iz topa je odgovorila:

- Saša Popović.

Bile su razne spekulacije na temu njenog odnosa sa Popovićem, a ona sada kaže da je ipak vreme bilo presudno da se neke stvari poklope.

- Nisam se ni svađala, a ni viđala sa njim. Život nas je vodio na druge strane, svako je uživao na svoj način... - rekla je ona i pomalo ostala nedorečena.

Saša Popović

Z. K. Munja

Saša Popović, Foto: Z. K. Munja

„Grand“ nije „Grand“ bez Popovića!

Kako se šuškalo, Zorica se vratila u „Grand“ nakon što je Saša Popović prodao svoj deo produkcije i odlučio da dirigentsku palicu prepusti Aleksandru Miliću Miliju.

- Gde je otišao Saša? To bi bila najveća šteta. „Grand“ je jednako Saša Popović. Onog trenutka kada on ode, onda ni produkcija ne mora više da se tako zove.