Saša Popović i Zorja
Alo!
Saša Popović i Zorja

Alo!

Saša Popović i Zorja, Foto: Alo!

Nakon kategorične diskvalifikacije Vanje Knežević iz “Zvezda Granda”, koja je izbačena zbog poruka koje je objavljivala na svom Instagram storiju, a takmičarka Zorja Pajić ovog puta se izvukla da ne prođe isto.

Iako nije negativno pominjala članove žirija, kao što je to bio nesmotreni slučaj sa Vanjom, Zorja je u svom vlogu koji vodi na Jutjubu govorila o njima, što se nije dopalo Saši Popoviću. On ju je otvoreno opomenuo u emisiji i zatražio čak da obriše pomenuti video.

Produkcija je Zorji tražila da obriše vlog sa Jutjuba u kom je komentarisala članove žirija. To nije smela da radi – istakao je Saša, uz napomenu da Pajićeva nije bila upućena u ovo pravilo. Takmičarka je, za razliku od Kneževićeve, dobro prošla, jer ih nije vređala, ali je komentarisala njihov način rada.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Zorja Pajić (@zorja__)

Pajićeva je dospela u središte interesovanja domaće javnosti kada je obelodanjeno da je njen dever glumac Milan Jelen Pajić, koga je domaća publika zavolela u ostvarenjima kao poput filmova i serija “Parada”, “Nepobedivo srce”, “Vojna akademija”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”… Nju na Instagramu prati skoro 24 hiljade ljudi, dok jedan vlog ima i skoro 300 hiljada pregleda.

Podsetimo, Popović ima oštar stav kad je reč o učesnicima takmičenja, te kategorično smatra da na društvenim mrežama ne treba da iznose svoje stavove o “Zvezdama Granda”. U prvom obraćanju u medijima nakon Vanjine diskvalifikacije, on je rekao kako takmičari ne treba da se ponašaju.

Komentari (2)

Ćikula

18.04.2021 16:58

Kakva diktatura i maltretiranje dece od nepismene Karleuše

Mica Haubica

18.04.2021 21:50

jel ovo onaj šatorski harmonikaš?