OVAKO DANAS IZGLEDA NIGAR KALFA Glumica je poreklom iz bivše Jugoslavije, a u ovome uživa
Foto: Printscreen

Čuvena serija "Sulejman Veličanstveni" postigla je neverovatan uspeh, kako u Turskoj, tako i u mnogim drugim zemljama, uključujući i Srbiju.

Serija se i danas reprizira, a gledaoci i dalje s velikom pažnjom prate priču o jednom od najvećih vladara sveta, legendarnoj sultaniji Hurem i drugim likovima koji su godinama privlačili publiku. Jedan od njih je i Nigar-kalfa, koju tumači turska glumica makedonskog porekla Filiz Ahmet.

 

Četrdesetjednogodišnja umetnica čini se ne stari, a od vremena snimanja prve epizode čuvenog TV ostvarenja prošlo je čak 13 godina.

 

- Potičem iz umetničke porodice i u pozorištu sam od malih nogu. Diplomirala sam glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Skoplju i prvenstveno sam pozorišna glumica. Popularnost mi nikada nije bila prioritet - istakla je svojevremeno za naše medije popularna glumica.

 

Sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram, popularna glumica pored glume uživa u putovanjima, ali i u druženju sa prijateljima, a jedan od njih je i glumac Selim Bajraktar, koji je u "Sulejmanu Veličanstvenom" tumačio Zumbul-agu.

 

ISTA KRUELA Senidah ponovo promenila lični opis, totalno je neprepoznatljiva

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading