VODITELJ ZA DVE GODINE SMRŠAO VIŠE OD 80 KILOGRAMA Niko ne može da veruje u njegovu tranformaciju, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)
Foto: Alo/Profimedia

Džejms Ardžent (35), britanski voditelj i zvezda rijalitija „The Only Way Is Essex“ potpuno se transformisao! Pošla mu je ra rukom neverovatna stvar - za dve godine je smršao 87 kilograma, a kao glavni ključ uspeha navodi disciplinu i istrajnost.

Imao je 172 kilograma, pre nego što se upustio u borbu sa prekomernom kilažnom, te se jedva kretao i obavljao svakodnevne obaveze. Kako više nije želeo da živi na takav način, uz konsultacije sa lekarima, 2021. godine odlučuje da operiše želudac. Nakon hirurškog zahvata posvetio se treningu i zdravoj ishrani.

VODITELJ ZA DVE GODINE SMRŠAO VIŠE OD 80 KILOGRAMA Niko ne može da veruje u njegovu tranformaciju, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Profimedia

 

- Zaista prihvatam i verujem sebi, konačno imam osećaj kontrole u ​​svom životu. Dobro poznajem svoje vrline i mane, napokon imam pozitivan stav o sebi. Volim da sam drugačiji i mogu da podnesem kritiku. Neće se svima svideti moj stil ili način na koji se oblačim, ali izgubio sam 87 kilograma nakon operacije želuca, tako da imam pravo da nosim šta god hoću - napisao je jednom prilikom na svom Instagramu.

 

 

I u njegovom ljubavnom životu desile su se velike promene. Prošle godine je uplovio u vezu sa Stelom Turijan, koja ima svega 18 godina. Čini se da mu je ova mlada dama bila dodatna motivacija da dovede svoj izgled do savršenstva.

– Sada sam siguran u spavaćoj sobi. Bez obzira da li je romantično, pored plaže ili u odeći, u svakom slučaju, sada sam sigurniji u svemu – rekao je Džejms.

 

 

Ne namerava da prestane sa zdravim navikama, naprotiv.

– Nemojte da me pogrešno shvatite, ja i dalje želim da se poboljšam. Krećem u teretanu, kako bih povećao mišićnu masu. Apsolutno biti samouveren kada leto počne – poručuje rijaliti zvezda.

- Poslednja godina je bila neverovatna i promenila mi je život. Od operacije želuca izgubio sam 87 kilograma. Trenutno sam u najboljoj formi- i fizički i mentalno. Međutim, gubitak tako značajnog broja kilograma značio je da postoje delovi mog tela kojih sam još uvek bio svestan. Zbog toga sam doneo odluku da uradim operaciju zatezanje stomaka kako bih uklonio višak kože koji je nastao usled velikog gubitka težine. Moja operacija je prošla glatko, a doktori i medicinske sestre su mi fantastično objasnili proceduru i vodili me kroz ovo putovanje – veliko im hvala - istakao je nedavno voditelj.

 

 

I naglasio je da jedva čeka da vidi konačne rezultate.

- Veoma se radujem da vidim krajnji rezultat. Moje putovanje do ovog mesta trajalo je godinama, ali sam uzbuđen što vidim šta budućnost nosi i mogu iskreno da kažem da se nikada nisam osećao tako samouvereno - zaključio je voditelj.

SRBI SU HIPNOTISANI NJENIM IZGLEDOM Vrela policajka koja oduzima dah, njene fotke mame na greh, a pogledajte je kako sada izgleda (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading