Brižit Bardo u lošem stanju
Foto: Alo/Profimedia

Brižit Bardo (88) ima problema s disanjem, zbog čega je hitna pomoć u sredu morala da interveniše na njenom posedu "Madrag" u Sen Tropeu na Azurnoj obali.

Nekadašnja glumica i svojevremeno jedna od najlepših žena sveta, u poslednje vreme ima teškoće s disajnim organima. U martu je zbog toga bila smeštena u bolnicu u obližnjem Tulonu, ali je u bolničkom krevetu ostala mnogo kraće nego što su joj to lekari preporučivali.

BRIŽIT BARDO U TEŠKOM STANJU Lekari daju sve od sebe da spasu glumicu

EPA

 

Iako joj je rečeno da bi trebalo da na intezivnoj nezi ostane najmanje tri nedelje, u bolnicu je napustila posle samo četiri dana, na sopstvenu odgovornost.

U jednom od ranijih razgovora za "Večernje novosti" Brižit Bardo je priznala da ne podnosi bolnice, injekcije, anestezije i hiruške stolove.

Nekadašnju filmsku divu koja se odavno transformisala u zaštitnicu životinja, veoma je, inače, potresla nedavna smrt francuske glumice i pevačice Džejn Birkin, bivše supruge slavnog kompozitora Serža Genzbura.

Svoju tugu tim povodom Brižit Bardo je podelila s javnošću pismom, ispisanim rukom, čiji je faksimil postavila na društvene mreže. Brižit Bardo, inače, svoja pisma piše lično, i to rukom, a tako je svojevremeno konmunicirala i s našim listom.

Brižit Bardo u lošem stanju

Profimedia

 

- Ophrvana sam velikom tugom. Džejn nas je napustila. Kada je neko tako lep, svež, spontan, s dečjim glasom, nema pravo da umre. Zauvek će ostati u našim srcima – napisala je između ostalog svojeručno Bardo povodom smrti Džejn Birkin.

Zanimljivo je da pre Džejn Birkin, Serž Genzbur bio u strasnoj ljubavnoj vezi upravo sa Brižit Bardo. Ova idila je trajala samo tri meseca, a započela je kada se Genzbur osmelio da joj priđe kroz ponuđenu pesmu "Harli Dejvidson", koju je Bardo otpevala 1967. godine.

Trebalo je, na kraju, u duetu da otpevaju i mega hit "Volim te, ni ja tebe", čije su ženske partiture pisane specijalno za nju, ali je na kraju sudbina htela da ta prilika, ipak, bude ukazana Birkinovoj.

Džejn Birkin je, inače, u filmu "Da li je Don Žuan žena" bila u ljubavnoj vezi na filmskom platnu sa Brižit Bardo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading