Bred Pit
Foto: EPA/EPA

Gotovo da se ne može pronaći lista najlepših muškaraca svih vremena, a da Bred Pit nije barem na jednom od prva tri mesta. On je kao vino, govore mnogi, a iako su nakon njega rasle generacije zgodnih muškaraca, malo ko bi Breda mogao da skine s trona.

Baš zato je i više nego relevantan da odgovori na jedno subjektivno pitanje:

Bred Pit

AP/Kirsty Wigglesworth

 

Ko su, po njemu, najzgodniji muškarci svih vremena? Pitali su ga to novinari Voga, a on je istakao dva muškarca za koja smatra da im jednostavno nema ravnih. Prvi više nije među živima, ali sećanje na njega nikad neće izbledeti.

Ako govorimo o ljudima iz sveta glume, budući da je to moj svakodnevni posao, moj neposredni izbor je Pol Njumen. Ostario je s takvom gracioznošću i svi uvek govore da je bio zaista poseban čovek. Bio je velikodušno, iskreno i toplo ljudsko biće, rekao je Bred Pit za Vog o slavnom američkom glumcu i reditelju koji je preminuo 2008. godine u 83. godini.

Džordž Kluni

Foto: Shutterstock

 

A ako moram navesti nekog iz sadašnjosti – to mora biti Džordž Kluni, dao je Bred tu titulu svom bliskom prijatelju koji bez ikakve sumnje spada u najlepše svih vremena.

Podsetimo, devojka po imenu Ines de Ramon, direktorka nakita, nova je devojka Breda Pita.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading