Damiano David
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nedavne paparazzo fotografije Dove Cameron i Damiana Davida otkrile su javnosti da su njih dvoje zapravo par. 27-godišnja pevačica je uhvaćena kako se ljubi sa 24-godišnjim Damianom na plaži Bondi u Sydneyu, Australija. Ove fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama nakon što su objavljene u talijanskom časopisu Chi. Par nije krio svoje emocije dok su šetali po plaži, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Glasine o vezi Dove Cameron i Damiana Davida prvi put su se pojavile pre nekoliko tjedana kada je Dove viđena na koncertu Maneskina u Brazilu. Obožavaoci su takođe tvrdili da su ih videli kako se ljube na jednoj zabavi u Los Angelesu, dok su se paralelno širile spekulacije o njihovoj vezi.

Damiano i njegov bend Maneskin postali su svetski poznati nakon pobede na Eurosongu, a svoje koncerte održali su u Australiji, Novom Zelandu i sada su u Aziji, dok Dove verovatno radi na završetku svog nadolazećeg albuma Alchemical u Sjedinjenim Državama.

Ova nova ljubavna priča na svetskoj sceni izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su veoma zainteresovani za svaki detalj njihovog odnosa. Ostaje da vidimo kako će se njihova veza razvijati i da li će obožavaoci moći da prate njihove ljubavne korake u budućnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading