BUKTI RAT DECE SLAVNOG GLUMCA OKO NASLEDSTVA Alena Delona živog sahranili, skandal neviđenih razmera, sve se saznalo
Shutterstock

Slavni glumac Alen Delon imao je 2019. godine moždani udar i od tada kreće pakao sa njegovim životom, ali i sa životima njegove dece.

Naime, glumac ima ogromno bogatstvo, čak 300 miliona dolara, ljuti rat između braće i sestre traje već nekoliko nedelja.

Alen-Fabijen Delon (29), najmlađi sin francuske filmske legende Alena Delona (88), podneo je 22. decembra tužbu protiv svoje sestre Anuške (33), optužujući je da je iskorišćavala slabo zdravlje njihovog oca. Ovo je izašlo na videlo tek prošle nedelje, a porodična svađa eskalirala je u nedelju, 14. januara, kada je Antoni Delon (59), najstariji sin glumca zatražio zvanično ispitivanje Alenovog zdravstenog stanja.

Sudski zvaničnici poslali su u subotu, 13. januara, lekara u kuću Alena Delona kako bi utvrdili njegovo stanje, a na zahtev njegovih sinova. Međutim, Antoni Delon za medije je osporio i izbor lekara i način na koji je veštačenje objavljeno, tvrdeći da je to učinio lekar opšte prakse, a ne lekar upisan na spisak veštaka Apelacionog suda. On takođe osuđuje prisustvo svoje sestre Anuške tokom ovog pregleda.

BUKTI RAT DECE SLAVNOG GLUMCA OKO NASLEDSTVA Alena Delona živog sahranili, skandal neviđenih razmera, sve se saznalo

Shutterstock

 

S druge strane, advokat Alena Delona istakao je da je glumac sam doneo odluku o prisustvu svoje ćerke, te tvrdi da on nije izgubio lucidnost, kako to tvrde njegovi sinovi, već da je samo fizički umanjenih sposobnosti, prenosi "Le Parisien".

- Ne slažem se s njegovim sinovima, koji žele da ga stave pod starateljstvo. Čini mi se da je to nepotrebno i gnusno. Kažem vam da je on još uvek pri sebi. Alen Delon je manje sposoban nego pre, ali je još uvek sa nama - rekao je Kristof Ajela, advokat 88-godišnjeg glumca.

Antoni tvrdi da je njemu i njegovom bratu sestra prećutala da je Delon pao na pet kognitivnih testova između 2019. i 2022. godine. Takođe, tvrdi da ona želi da odvede njihovog oca u Švajcarsku, čiji je on državljanin od 1999, protiv njegove volje kako bi izbegla "ogroman porez" na nasledstvo. Anuška je na tvrdnje odgovorila da je imala želja da oca odvede u Švajcarsku samo zbog boljeg lečenja, te da nije ćerka koju zanima očev novčanik.

Oni takođe tvrde da je testament daleko povoljniji za njihovu sestru.

- Moja sestra naslediće 50 odsto celokupnog bogatstva mog oca. Moj brat ja smo ono što nazivamo rezervnim delom, tako da imamo po 25 odsto - rekao je Antoni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading