Princ Hari
Foto: AP/Foto AP

Kralja Čarlsa III uskoro čeka operacija, a u javnosti su odmah krenuli i komentari da li su svi u porodici obavešteni o dvostrukom problemu u kraljevskoj porodici, aludirajući na princa Harija i Megan Markl.

Vojvoda od Saseksa princ Hari navodno je obavešten o očevoj dijagnozi u poruci iz Bakingemske palate, ali se smatra da je pre toga za to saznao preko medijma, piše The Telegraph.

Strane ne žele da pojačavaju napetosti koje vladaju već duže vreme, te su tako iz Palate odbili da komentarišu ćutanje Harija o kralju Čarlsu.

Podsetimo, Hari je vest da je kraljica preminula saznao na putu do Škotske, preko medija, što je pokrenulo dodatna nagađanja vezano za ovaj sada slučaj.

Kraljica Kamila, izjavila je juče da se njen muž dobro oseća i da se raduje povratku obavezama.

Kamila je prva sa dvora koja je prokomentarisala dvorstruku krizu u porodici s obzirom na to da je Kejt Midlton u londonskoj bolnici zbog operacije abdomena, čemu je podvrgnuta pre tri dana. 

Hari je dan pre dvostrukih vesti viđen kako odlazi u teretanu u Santa Barbari, a za sada se nije oglašavao povodom situacije svog oca.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading