Džulija Roberts
Foto: Printscreen/Printscreen

Devetog februara 2014. godine, sestra Džulije Roberts donela je tragičnu odluku da okonča svoj život.

Nakon ove tužne vesti, pojavile su se informacije da je Nensi Motes ostavila pismo oproštaja, u kojem je izrazila svoje duboke emocije prema Džuliji na način koji je izazvao pažnju javnosti.

Izvor za NY Daily News da je nakon njene smrti pronađeno petostrano oproštajno pismo, u kojima na tri stranice govori o tome kako ju je "sestra dovela do toga da to uradi".

Ove tvrdnje se poklapaju sa porukom koju je Nensi osatvila na Tviteru, par meseci pre smrti u trideset sedmoj godini.

- I tako moja 'sestra' je rekla da pored svih prijateljia i fanova nije joj potrebno više ljubavi. Tako da svi znate da je 'američka draga' u stvari K**KA! - napisala je tada Nensi.

 

 

Deset godina kasnije, oglasio se i Nensin verenik, Džon Dilbek. On je u izjavi za Daily Mail, sada stavio teret optužbi delimično na Džuliju, delimično na njihovu majku Beti.

- Čini mi se kao dam bio u komi. Život je nekako stao, ceo svet se raspao nakon njene smrti. Nikada se nisam oporavio. Znate, psole toga nisam više imao nijednu ozbiljnu vezu. Čak i posle deset godina, osećam se uništeno. Nensi je bila moj svet. Napravila je rupu na mojoj duši, osećam se tako prazno i nepoptuno bez nje. Kažu da ste stvarno srećni ako nađete srodnu dušu u životu, i možda je to to za mene. I dalje se trudim da gajim nadu, ali evo nas deset godina posle. Kada je Nensi umrla, delići se više nikada nisu složili. Moj život je uništen, jer sam video budućnost sa njom.


Iako nikada nije javno komentarisala ovu tragičnu situaciju, glumica je iznenadila mnoge svojom hrabrošću. Samo mesec dana nakon gubitka sestre, pojavila se na dodeli Oskara sa širokim osmehom. Na toj ceremoniji, desio se i čuveni selfi sa Ellen DeGeneresom i drugim holivudskim zvezdama s A liste.

U oproštajnoj poruci, Nensi je navela koliko je ogorčena na sestru:

- Moja majka i takozvani 'braće i sestre' krivi su zato što su me gurnuli u najdublji oblik depresije koji sam ikada osetila". Sada je svoje mišljenje o Džuliji i njenom odnosu sa sestrom izneo i Džon: "Pismo jasno govori o tome koliko je strašno i uvrnuto Džulija mučila Nensi celog života. Govori koliki očaj je ona osećala. To lomi srce. Svako može da vidi zašto bi neko u Nensinoj poziciji bio gurnut toliko daleko, da jedini način da pobegne od tog mučenja je videla u tome da oduzme sebi život. To je ono u šta je ona jasno verovala, naveo je.

- Toliko puno ljudi je razotkriveno, toksične zvezde, čekam bna Džulijin pad, osećam da je samo pitanje vremena. Ali sada je ta priča u senci drugih skadaloznih događaja, koji se izgleda dešavaju na nedeljnoj bazi, samo se prebacimo na sledeći skandal - zaključio je.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike “Laza Lazarević” je 011/7777-000. Broj Centra “Srce” za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303. 

Mondo

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading