Princ Hari
Foto: EPA/EPA

Bivša striptizeta Keri Rojal (52) preti da će objaviti gole fotografije princa Harija, kao i fotografiju na kojima se ljube.

Ona tvrdi da su one nastale tokom žurke 2012. godine u Los Anđelesu koju je organizovao tada dvadesetsedmogodišnji princ.

Ona želi da se osveti princu Hariju zbog toga što je u njegovim memoarima izvređana i predstavljena na najgori mogući način, prenosi Dejli Mejl. 

- Nikad ranije nisam objavljivala ove fotografije iz poštovanja prema njemu i njegovoj porodici. Sada nije važno, on je totalni idiot. Mnogo toga od te noći je propustio da kaže u svojoj knjizi. Iznenađena sam da se uopšte seća mog imena jer je bio prilično pijan. Zaboravio je da ispriča o onom što se te noći dogodilo između nas dvoje, to mu je potpuno promaklo - kazala je Keri.

 

 

On je 2012. godine organizovao zabavu sa striptizetama u "Wynn" hotelu u Los Anđelesu. Ubrzo posle toga britanski tabloid "The Sun" objavio je golišave fotografije princa i žene koja ga je grlila.

Keri se u utorak obratila medijima i zapretila da će objaviti gole Harijeve fotografije na sajtu OnlyFans. Istakla je da ima puno ovakvog materijala, kao i da će ljudi biti šokirani ako fotografije dospeju u javnost.

Striptizeta je na akciji 2022. godine prodala par crnog donjeg veša za koji tvrdi da je pripadao princu Hariju. Prema njenim rečima, on je navodno go svirao gitaru pored bazena, a donji veš joj je dao kao uspomenu nakon druženja. 

Prisećajući se zabave iz 2012. godine, Keri tvrdi da ju je lično jedan od članova kraljevske pratnje odabrao i pozvao u prinčev apartman. Bakingemska palata je kasnije demantovala ovu tvrdnju.

- Kada se zabavljao u Vegasu, svi su ga voleli, naročito njegov smisao za humor. Barem ove pantalone podsećaju na to kakav je bio... kada je Hari bio zabavni princ. Šteta što je ovih dana sav ozbiljan. Čak i kao oženjen tata dvoje dece, on bi s vremena na vreme trebalo da se opusti i da pusti kosu, ono što je ostalo od nje - zaključuje Keri.

Mondo

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading