Hju Grant
Foto: Profimedia/Profimedia

Britanski glumac Hju Grant (63) prolazi kroz veliko iskušenje - ponovo razmišlja da promeni karijeru.

- Na um mi je pala politika, ali mislim da je nemoguće, zapravo, išta učiniti na tom polju. Jednostavno je nemoguće. To je stvarno ekstremno i šokantno za porodicu. Uvlačite i druge ljude u to sa sobom - naveo je za „Entertainment Weekly“ Hju, i pojasnio:

Hju Grant

Profimedia

 

- Majka moje supruge Ane je političarka. Bila je na visokoj poziciji u švedskom parlamentu. O čemu god smo razgovarali, ona bi mi rekla: „Nemoj. Moraš sve da umiriš i zadovoljiš. Sada je nadolazeće nasilje nezamislivo“. Tako da stvarno sve deluje uzaludno - istakao je glumac, koji je u braku s Anom od 2018. godine.

Grant se osvrnuo i na svoj raniji angažman u politici, kada je vodio kampanju s ciljem da ljudi glasaju protiv konzervativaca, čija namera je bila da zaustave Bregzit.

- Vrlo loše sam to uradio, izgubio sam u svakoj izbornoj jedinici. Treba da budete vrlo hrabri ili vrlo ludi da biste se bavili politikom u digitalnom dobu - dodao je glumac, koji će, kako se pretpostavlja, uskoro da snimi verovatno poslednji nastavak filma „Bridžit Džouns”. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading