HOLIVUDSKI ZAVODNIK NA STUBU SRAMA! Trpi strašne uvrede zbog supruge, evo koliko je zapravo mlađa od njega!
Foto: EPA/EPA

Nekadašnji holivudski zavodnik Ričard Gir (74) poslednjih godina se retko pojavljuje u javnosti, a posebno teško ga je videti zajedno sa suprugom, 33 godine mlađom Aleksandrom Silvom.

Njih dvoje su se venčali 2018. godine, njemu je to treći, njoj drugi brak. Aleksandra je, inače, ćerka glumčevog prijatelja Španca i upoznali su se kad je ona bila devojčica. U međuvremenu, je porasla, postala je uspešna poslovna žena i kada je posle dugo godina ponovo videla Gira, bila je upravnica hotela u Italiji. Aleksandra je ispričala da joj je tatin prijatelj slao cveće dok nije pristala da izađe sa njim.

- Otkad smo zajedno, stalno mi piše pesme - otkrila je lepa Aleksandra, koja iz prvog braka ima sina, baš kao i njen suprug.

Par je dobio i dva zajednička naslednika, ali gotovo nikad ih ne pokazuje u javnosti.

Ričard Gir

Printskrin/Instagram

 

Od prvog dana veze, na društvenim mrežama ih prate komentari tipa:“Gir se podmladio uz suprugu“, a kad su se nedavno pojavili na crvenom tepihu na jednom događaju u Los Anđelesu, mnogi su se narugali sa nekadašnjim lepotanom.

„Izvela dedu u šetnju“, „Da se ne lažemo, nije lepši, stariji je“, „Sigurno se zaljubila u njegove sede“.

Bilo je i onih koji su branili Gira, navodeći da je u redu kada starija gospođa šeta piletinu, ali to nije slučaj sa muškarcima. Neko je napisao i: „On ima para, ona zna znanje!“

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading