kejt-midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Koliko je britanska kraljevska kuća izgubila poverenje javnosti, posvedočio je i rođendan malog Luisa.

Najmlađe dete Vilijama i Kejt danas je napunilo šest godina, a kada njegovi mama i tata nisu, kao i uvek, u ranim jutarnjim časovima objavili fotografiju slavljenika, društvene mreže su preplavile glasine.

- „Kraljevska palata nešto krije“,“Gde je Kejt?“, „Rođendan malog princa, vidi se da neko neodstaje. Mame nema nigde“. „Očigledno nešto nije u redu, kraljevska palata prikriva nešto strašno, mnogo užasnije od borbe sa rakom" - samo su neki od komentara na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru.

I britanski mediji su mahom izveštavali kako su pristalice kraljevske porodice tužne i razočarane.

- Željno su iščekivali rođendansku fotografiju najmlađeg princa, kao i svake godine. Ali, nje nema, zbog čega su razočarani. Još tužnije im je što su nalozi princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama ostali nemi - naveo je Dejli mejl.

Glasine nisu utihnule ni kad se oko 13 časova, konačno pojavila Luisova fotografija. Naprotiv, pet minuta kasnije počele su nove, ko zna koje po redu, teorije zavere:

Kejt Midlton

Printskrin/Instagram

„Izgleda čudno, ne verujem im više ništa“; napisao je jedan korisnik društvene mreže Iks, a drugi je bio još konketniji:

„Opet falsifikat! Pogledajte kako je zamućena pozadina. Siguran sam da smo ovu prinčevu fotografiju već videli!“

Iako se podrazumevalo da će ovogodišnja rođendanska zabava biti skromnija, zbog teških bolesti dva člana kraljevske porodice, kralja Čarlsa i princeze od Velsa, mnogi su smatrali da je to pravi trenutak da se Kejt pojavi.

Kejt Midlton

Profimedia

 

„ Kejt pouzdano nismo videli od decembra prošle godine“, brojni su komentari na platformi Iks, uz podsećanja da je autentičnost video-snimka iz marta, u kome je Kejt otkrila da ima rak, jednako diskutabilna kao fotografija koju je obkavila na Dan majki. Kao što je poznato, to je bio prvi put, makar zvanično, kada je Midltonova „priznala“ da se malo igrala u foto-šopu.

Inače, za prošli Luisov rođendan, Kejt je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako malog nestaška vozi u kolicima za baštu. Usnimala ju je lično, uz objašnjenje da kao amater fotograf voli da beleži važne trenutke.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Autor i prethodne, rođendanske fotografije kada je napunio četiri godine, na kojoje je Luis na plaži u Norfolku, takođe je mama Kejt. Baš kao i one kada je za treći rođendan vozio bicikl u Kensingtonskoj palati, neposredno pre nego što prvi put otišao u vrtić. Za njegov prvi i drugi rođendan, par je objavio fotografije koje su snimljene u njihovoj kući, Kejt se i tada pohvalila na svom zvaničnom Instragram profilu da je iza objektiva bila ona.

Kejt Midlton

Printskrin/Instagram

Posebno je čudno što su ove godine izostale ne samo fotografija već i izjava kojom se potrvđuje još jedno, nepisano princezino pravilo - mama Kejt je tradicionalno, tačno u ponoć počinjala sama da pravi rođendansku tortu. I to ne samo svojim naslednicima već svim članovima kraljevske porodice.

- Volim da pravim tortu. Postala je tradicija da ostanem budna do ponoći sa smešnim količinama mešavine za torte i glazure, a napravim previše. Ali, ja to volim - otkrila je princeza još 2019. tokom nastupa sa princom Vilijamom na BBC-jevom programu „A Berri Roial Christmas“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading