Kim Kardašijan
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live!", Kim Kardašijan izazvala je interesovanje gledalaca pričom o svom kontroverznom grudnjaku iz njenog brenda.

Ovaj jedinstveni komad veša, izrađen po meri njenih grudi i opremljen umetnutim bradavicama, privukao je pažnju javnosti.

Kim je podelila da su povratne informacije, naročito od osoba koje su preživele rak dojke, bile iznenađujuće pozitivne.

- To je naš grudnjak za bradavice i iskreno, nisam očekivala takve neverovatne povratne informacije koje smo dobili od mnogih osoba koje su preživele rak dojke. Da, i to je zapravo oblikovano prema mojim grudima - rekla je Kim u studiju.

Kim Kardašijan

Foto: Youtube/Printscreen

 

U toku emisije, pravi šok izazvao je Giljermo Rodrigez, asistent voditelja Džimija Kimela, koji nije propustio priliku da podrži njen brend tako što je prošetao studijom noseći majicu i tanga gaće iz kolekcije donjeg veša Kim Kardašijan.

Njegovo pojavljivalje šokiralo je gledaoce kraj malih ekrana, Kim je bila takođe vidno iznenađena, ali je ipak na kraju pohvalila njegov izgled. 

- Dopada mi se, izgledaš odlično - istakla je popularna starleta.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da će Kim Kardašijan u junu posetiti Beograd, a razlog njene posete možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading