NA LUKSUZANOM ŽIVOTU JOJ MNOGI ZAVIDE Jelena Bin Drai se udala za arapskog milijardera, postala je najbogatija srpkinja, a sa stomakom do zuba vaspitava troje dece i vodi šest kompanija!

Njen životni put bio je trnovit, a njene modne početke retko ko zna

Jelena Bin Drai
Jelena Bin Drai, Foto: Instagram/Printscreen

Jelena Jakovljević Bin Drai je bivša srpska manekenka i misica, kao i modni dizajner. Rođena je 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada.

Jelenini roditelji su bili prosvetni radnici i insistirali su da ona i njen brat Peđa steknu obrazovanje. Jelena je studirala arhitekturu ali je nije privela kraju. Ima završene magistarske studije ekonomije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

1997. godine se našla među 10 finalistkinja na takmičenju za Elite Model Look. 1998. godine je proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

2010. godine Jelena i Said su dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana, a Jelena je sada opet trudna i najnoviji član porodice samo što nije stigao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Imena njene dece imaju posebna značenja: po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači Mlad mesec, a Hamdan milostiv.

Sama Jelena nikad nije podlegla estetskim zahvatima. Tvrdi da voli bore koje ima i da želi dostojanstveno da ostari. Koristi kvalitetne kreme, zdravo se hrani, trudi se da dovoljno spava, a za njen izgled su zaslužni genetika, kao i dobar muž.

Jelena bin Drai odgovorila na brutalne prozivke zbog udaje za šeika, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti