NJENE IZJAVE SU NAIŠLE NA OŠTRU OSUDU JAVNOSTI Marijana Mićić ponovo šokira: Na televiziji osuđuju nasilje, a onda odu kući i biju ženu!

Voditeljka tvrdi da je u mislima i u duši čista

Poslednjih nekoliko dana u medijima se podigla velika prašina zbog gostovanja glumice i voditeljke Marijane Mićić u emisiji ''Amidži Šou'' na televiziji ''Pink''. Marijana je tom prilikom komentarisala o slučajevima silovanja glumica koji su potresli Srbiju. Pojedine izjave su naišle na osudu javnosti.

Naime, ona je osudila svaki vid nasilja, a potom razbesnela gledaoce jer je napomenula da bi žrtve na vreme morale da prijave silovanje, kao ni da ona ne izgleda kao neko ko bi mogao da bude zlostavljan, na bilo koji način.

Marijana Mićić
Marijana Mićić, Foto: Pink Tv-Premijera/printscreen

- To je potpuno pogrešno protumačeno, ja sam rekla da je najvažnije kako čovek legne uveče, sa kakvim mislima i da li su one ispravne i čiste. Mogu ja ovde da kažem nešto najgore, ali kad se okrenem ja znam da sam beskrajna u duši i mislima čista. Imaš i onih drugih koji će da izađu na televiziju i govore kako osuđuju nasilje, a posle da odu kući i biju ženu. Tako da, pogrešno protumačeno, od starta se zna moj stav - zaključila je Marijana.

Marijana Mićič se brutalnim rečima svima onima koji su je napali nakon njenih izjava o silovanju, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti