Milena Ćeranić otkrila sve o potresnoj situaciji, detalje nasrtaja nepoznatog muškaraca na nju javnost nije znala, ono što je pevačica iznela ledi krv u žilama!
alo.rs
Milena Ćeranić
Milena Ćeranić, Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Milena Ćeranić ispričala je sve o neprijatnoj situaciji koja joj se dogodila kada ju je nepoznati dečko napao.

Kako je otkrila, on ju je uhvatio za zadnjicu.

- Neprijatna, glupa scena. Ja retko prolazim u haljinici, on me je uhvatio za pozadinu i nije dobro prošao. Udarila sam ga, pao je, povukao dva stola i oborio sve. Jedan drug je bio u fazonu "Šta je bilo?!", ja mu kažem "Hoćeš ti? Mrš!" - ispričala je Milena u emisiji "Premijera".

Milena Ćeranić

Jutjub printskrin

Milena Ćeranić, Foto: Jutjub printskrin

Folkerka je zatim navela da, iako već godinu dana ne nastupa zbog pandemije korona virusa, nije uplašena za svoju egzistenciju.

- Ne postoji ništa što može mene da dovede u situaciju da se uplašim za svoju egzistenciju. Ja sam talentovana osoba i inteligentna, dovoljno da mogu da smislim šta ću da radim i čime ću da se bavim u životu. Ali ako se bavite ovim poslom, onda je jako teško da se posvetite nečem drugom, ako to radite do perfekcije i onako kako bi trebalo, jer naš posao zahteva 24 sata dnevno vremena - rekla je Milena Ćeranić u pomenutoj emisiji.

PROČITAJTE JOŠ: