KRALJICA FOTOŠOPA NEMA BLAMA Minijaturna glava, ogromne silikonske grudi i izvajana zadnjica koja ispada iz haljine, Soraja novim i vulgarnim fotkama zgrozila javnost! (FOTO)

Javnost je navikla na njena provokativna izdanja, ali ovaj put je preterala

Soraja
Soraja, Foto: Instagram/Printscreen

Starleta Soraja Vučelić je proglašena kraljicom plastičnih operacija i Fotošopa, a obično na svojim fotkama u prvi plan izbacuje ogromne silikonske grudi.

Međutim, sada se fokusirala na nešto drugo. U prvi plan je istakla guzu, i to golu, a najnovija provokativna fotka je, kao i one ranije, stigla iz Turske, gde čeka na još jednu plastičnu operaciju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Dok je guza skroz gola, tačnije na njoj su samo tračice, Sorajine grudi su "pale" u drugi plan, a "sakrila" ih je ispod neobične kreacije od kože i čipke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Neki od komentara bili su da li joj je pukla haljina, kao i šta je to starleta obukla, pratioci šokirani Sorajinim imidžom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Pre ove objave pokazala je preduge noge, ogromne silikonske grudi, ali i da ne vodi računa o proporcijama, pošto je glava opet "izvisila". Ona ne prestaje da šokira, kako svoje pratioce, tako i celu javnost, te se na njenom Instagram profilu teško može naći smerna i pristojna fotka.

Bivši učesnik Parova upozorio Soraju na hirurga koji je upropastio mnoge, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: vu
    13/04/2021 - 15:42
    Mala glava, a velika guzica, što znači malo mozga, a puno govana.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA