NESTALI SU SA JAVNE SCENE SRBIJE Ovi blizanci harali su rijalitijima, poznati su po žestokim sukobima i šamaranjima sa ukućankama, a evo gde su danas i čime se bave!

Dok je Žarko po zanimanju biolog, a zbog prirode posla na stalnim je putovanjima širom sveta

Žarko i Željko Stojanović
Žarko i Željko Stojanović, Foto: Printscreen/Youtube

Blizance Željka i Žarka Stojanović, sa stalnim boravkom u Francuskoj, domaća publika imala je prilike prvi put da vidi u “Velikom bratu” gde su pobrali sve simpatije gledalaca, a naročito Žarko koji je na kraju pobedio osvojivši 50.000 evra.

Nekoliko godina kasnije braća su odlučila da se ponovo oprobaju u rijalti formatima, ali njihovo učešće nije bilo jednako uspešno kao u “Velikom bratu”.

Naime, Željko je ušao u “Parove” na Happy televiziji, ali je iz rijalitija pobegao, o čemu su pisali i fransuski mediji. Žarko se oprobao u rijaliti programu “Zadruga” iz kojeg je diskvalifikovan, jer je gađao izmetom tadašnju cimerku Sašku Karan.

Željko Stojanović
Željko Stojanović, Foto: Privatna arhiva

Mnogi se pitaju gde su danas braća blizanci. Blizanci danas žive i rade u Parizu, a čini se da je rijaliti program prošlost koju će ostaviti daleko iza sebe.

Željko je danas vlasnik restorana u Parizu, gde je nastavio da živi nakon rijalitija, u koji je uložio 200.000 evra, a to je ono čemu je aposlutno posvećen.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Žarko Stojanović (@zarkoo)

Dok je Žarko po zanimanju biolog, a zbog prirode posla na stalnim je putovanjima širom sveta.

Jani svekar poklonio najskuplji dupleks u Beogradu i to u ovom luksuznom naselju, košta skoro 1.500.000 evra i imaće apsolutno sve! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA