Ovo prevazilazi svaku meru bezobraznog, Stanija se ponovo skinula, ali ovog puta od prizora na njenu guzu neće vam biti dobro! (FOTO)
alo.rs
Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: E-Stock

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević objavila je novi set fotografija na društvenoj mreži Instagram kojima je izazvala lavinu reakcije svojih pratioca.

Naime, Stanije trenutno boravi na Kopaoniku sa svojim dečkom Markom Markovićem, a svoje fanove svakodnevno obraduje novim i vrelim objavama na koje malo ko ostane ravnodušan. Ona je pozirala na luksuznom skijalištu na snegu i temperaturi u minusu samo u kratkom topiću u kom je istakla savršeno ravan stomak i bujne grudi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Dobrojevićeva je zatim objavila set fotografija u svetlo roze donjem vešu poznate marke iz jednog hotela, a na glavi je imala šubaru.

Stanija je po običaju sve svoje obline i zgodno telo stavila u prvi plan, a na obe objave Staniji je pristigla lavina lajkova i komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Stanija definitivno nije marila za hladnoću, te se opušteno nameštala i pozirala, a dečko ju je fotkao iz svih mogućih uglova.

Komentari (1)

U prolazu.....

10.04.2021 12:35

Neko zivi od svog rada, a neko od du.eta !