ALO! PAPARACO Dragana Mitar sunča grudi na Adi Ciganliji! Nakon suđenja odmah otišla na kupanje

Dragana je svoje stvari smestila na jednu izolovanu klupu u parku, kako bi pobegla od radoznalih pogleda

Dragana MItar
Foto: Alo

Otkako je izašla iz „Zadruge 3“, čini se da bivša modelsica Dragana Mitar živi punim plućima! Ne samo da je raskinula vezu sa oženjenim ljubavnikom Edisom Fetićem Edom, već je rešila i da konačno raščisti svoj turbulentni odnos s još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

Tako se Dragana tokom jučerašnjeg dana našla na sudu, zbog tužbe za nasilno upadanje u stan koju je podnela protiv supruga, a iako se Dragutinović nije pojavio na ročištu, to bivšu zadrugarku nije sprečilo da iz sudnice izađe nasmejana i zadovoljna.

Dragana MItar
 Foto: Alo

- Ovo ročište se odnosilo na nasilno upadanje u stan, ali i na podelu imovine. Očekujem da će nešto od zajedničke imovine pripasti i meni, zbog toga sam zapravo i podnela sve ove tužbe pošto ne možemo ništa da rešimo normalnim putem. Sa Sinišom nisam u kontaktu, imali smo pokušaj mirenja, ali sam rekla da ne želim da se izjašnjavam dok se ne konsultujem sa advokatom - rekla je Dragana, koja je nakon ročišta žurila kući, kako bi se presvukla i otišla na Adu Ciganliju, dokle ju je pratio paparaco „Alo!“.

Dragana MItar
Foto: Alo

Dragana je svoje stvari smestila na jednu izolovanu klupu u parku, kako bi pobegla od radoznalih pogleda, a potom je nanela sprej za sunčanje. U jednom trenutku, bivša modelsica je legla na travu, kako bi se osunčala, ali budući da je bilo veoma vruće, vrlo brzo se predomislila pa je ustala kako bi pronašla deblji hlad. Međutim, kako nije mogla da nađe ono što je tražila , Dragana je rešila da brčkanje i sunčanje ostavi za neki drugi dan, te se uputila do svog automobila.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi